Yardım Resmi note 8 mı cloud

Hüseyin145354

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resmi note 8 kullanıyorum mı cloud yedeklerde 2019 tarihinde resimlerimi yedeklemeye başladım ama ara tarihlerdeki WhatsApp dan gelen ve ekran görüntüsü aldığım bir çok resim mı cloud da çıkmıyor sebebini bilen Allah kitap aşkına yazsin

Hüseyin145354

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedeklemek klasörü olarak seçememişsinizdir o yüzden çıkmayabilir.
Yani şimdi şöyle bir durum bende yedekleme hep açık 1 ay aradaki resimler yok mesela 1 şubata kadar var arada Şubat ayının resimleri yok 1 Mart'tan itibaren var

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Yani şimdi şöyle bir durum bende yedekleme hep açık 1 ay aradaki resimler yok mesela 1 şubata kadar var arada Şubat ayının resimleri yok 1 Mart'tan itibaren var

Arada yedekleme yapmaması için ya hafızanın dolmuş olması lazım yada o resimler için yeni bir klasör yaptıysanız yedeklemesini açmamış olabilirsiniz yoksa eksik olacağını sanmam.

Oyla:

Hüseyin145354

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada yedekleme yapmaması için ya hafızanın dolmuş olması lazım yada o resimler için yeni bir klasör yaptıysanız yedeklemesini açmamış olabilirsiniz yoksa eksik olacağını sanmam.
Soyle oldu aslında USB ye atiyodum resimleri kopyalayıp sonra galeriden komple gitti 15 20 tanesi siyah gozukuyo resimlerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi cloud olmasa bile Google fotoğraflara kaydetmeli ordada yok

Oyla:
Üst Alt