- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 2
Redmi note 7 hızlı şarj bitiyor ne yapmalıyım ekran süresi çok yiyor ve bunlarda resimleri sizce normal mi ne yapmalıyım
Tamamdır hocam sizce ne yapmalıyımTek konu üzerinden devam ediniz.....
Soru - Redmi note 7 hizli şarj bitiyor
Redmi note 7 hızlı şarj bitiyor ve pil kullanımda ekran süresi az 7saat anca alıyor ne yapmam lazım Eylül'de alalı 1yil olucakforum.miuiturkiye.net
Ya reis garanti dışına çıkmak istemiyorum o yüzden miu12 gelince yükleyip hard reset yapmayı düşünüyorum sizce düzelir miformat atın ve google uygulamalarini kaldirin bunlar hepsi manuel yapilacak yada custom roma geciniz eski romlar daha iyi sonuclar verir masik premium miui 10 roma gecebilirsiniz 10 saat ve ustu ekran suresi alirsiniz orda hersey tam kullanicilara gore ayarli
miui 12 ile pil duzelecegini sanmam hocam her guncelleme pil eksikligiYa reis garanti dışına çıkmak istemiyorum o yüzden miu12 gelince yükleyip hard reset yapmayı düşünüyorum sizce düzelir mi
Peki cahilim bu konuda birşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın ekran süresinin ekranın yani %58 yemesi normal mi bu neden bu kadar fazla yiyor birde son olarak bunu sormak istiyorummiui 12 ile pil duzelecegini sanmam hocam her guncelleme pil eksikligi