Yardım Resmi note 6 pro kapandı açılmıyor

Reja

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rana
Cihazım
Redmi not 6 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Son zamanlarda şarjim en fazla 2 saat yetiyordu. Yatmadan önce yüzde 90 olan şarj kalktığımda bitmiş telefon kapanmış oluyordu. Bu sabah kalktığımda da telefon kapanmıştı şarja taktım ama açılmıyor. Beyaz ışık yanıp sönüyor farklı şarj aletlerinde de denedim ama bir türlü şarj olmuyor. Logosu bile çıkmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Sorunun bataryadan olduğunu düşünüyorum. Bataryanın şişmesi v.s durumlarda bazı sıkıntılar yaratıyor. İşi bilen birine göstermeniz mantıklı olur. Garanti kapsamındaysa garantiye gönderebilirsiniz :).

Reja

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rana
Cihazım
Redmi not 6 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun bataryadan olduğunu düşünüyorum. Bataryanın şişmesi v.s durumlarda bazı sıkıntılar yaratıyor. İşi bilen birine göstermeniz mantıklı olur. Garanti kapsamındaysa garantiye gönderebilirsiniz :).
Teşekkürler garantisi devam ediyor umarım halledilebilir.

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba ,

Yaşadığınız durum hem batarya hemde yazılım kaynaklı olabilir. Bu konu da sizlere sağlıklı bilgi aktarımı yapabilmemiz için cihazın tüm donanımsal parçalarını kontrol etmemiz gerekmektedir. Cihazınızın garantisi firmamıza ait ise onarım konusunda sizlere seve seve yardımcı olabilir, süreç konusunda bilgilendirme sağlayabiliriz.

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Düzelecek birşey, sorun değil. 2 saat ekran süresi normal değil. Başka bir kablonuz varsa onunla şarj etmeyi deneyin, sonra da şarj başlıksız kabloyu bilgisayara veya başka bir şarj başlığına takarak deneyin. İşletim sistemini yeniden kurmak faydalı olur

Üst Alt