Yardım Resmi note 12 pro 5g sıvı teması sonrası flaş kamera çalışmıyor

oguzhanfatih956

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
Merhaba bu sabah duş alırken telefonumu su dolu küvete düşürdüm telefon yaklaşık 10sn suda kaldı sonra çıkarıp kuruladım ilk başta sorun yoktu ama sonradan kamera bölümü buğulandı kamera el feneri çalışmamaya başladı şuan buğulanma geçti ama kamera el feneri çalışmıyor ne yapabilirim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ne yapabilirsiniz? Önce çalıştığı için şükür, sonra çalışmaya devam etmesi için dua :D

Şaka bir yana cihazınızın su geçirmezlik özelliği yok ve halen çalışıyor olması şans. Aradan 24 saatten fazla zaman geçmiş, artık yapacağınız çok bir şey yok gerçekten çalışmaya devam etmesi için dua edin.

Bir de rehber bırakayım, yapılması gerekenler için :)

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Siber güvenlik
Konular
24
Cihaz kamera bölümünden anakarta su almış ve flashı kısa devre yapmış flash yüksek ihtimal bozulmuştur değişirmi bilmiyorum telefoncuya sorabilirsiniz.

Su aldığı için o bölge oksitlenme yapıp başka kısımları da bozabilir cihazı açıp bataryadan gelen gücü kesip saç kurutma makinası ile uzak bir mesafeden kurutulabilir hatta tiner yardımı ile flash bölgesi temizlenebilir belki çalışır ama kesin birşey diyemem. Risk alıp denemek size kalmış ben olsam bunları yapar denerdim.

Üst Alt