- Adım
- Fearless
- Cihazım
- Redmi note10pro
- Konular
- 13
özelleştirmeli
Neden Elixir peki hocam onu da yazsaydınız keşke crDroid veya Evolution X'ten üstünlüğü nedir sizce?Project Elixir
Crdroid MIUI vendor olduğu için benim tercihim olmazdı. Evox ise güzel bir rom ancak tree kaynaklı aod çift tıklayınca açılmama gibi sorunlar vardı. Ben şu an Unofficial LineageOS by pulkit ve pil performansı için zelo kernel kullanıyorum. Official LineageOS daha stabil ancak yüz ile kilit açma yok maalesef. Burada özelleştirme istiyorsanız standart olarak zelo kernelle gelen Elixir hem yeterli özelleştirmeyi verir hem de güzel stabilite ve pil performansı alırsınız.Neden Elixir peki hocam onu da yazsaydınız keşke crDroid veya Evolution X'ten üstünlüğü nedir sizce?
Detaylı cevap için çok teşekkür ederim hocam Elixir'e de FTS ekran desteği geldi mi acaba?Crdroid MIUI vendor olduğu için benim tercihim olmazdı. Evox ise güzel bir rom ancak tree kaynaklı aod çift tıklayınca açılmama gibi sorunlar vardı. Ben şu an Unofficial LineageOS by pulkit ve pil performansı için zelo kernel kullanıyorum. Official LineageOS daha stabil ancak yüz ile kilit açma yok maalesef. Burada özelleştirme istiyorsanız standart olarak zelo kernelle gelen Elixir hem yeterli özelleştirmeyi verir hem de güzel stabilite ve pil performansı alırsınız.
Hocam zelo kernel desteklediği için doğal olarak Elixir de destekliyordur diye tahmin ediyorum.Detaylı cevap için çok teşekkür ederim hocam Elixir'e de FTS ekran desteği geldi mi acaba?
Teşekkür ederimHocam zelo kernel desteklediği için doğal olarak Elixir de destekliyordur diye tahmin ediyorum.
Ayrıca Evox'a update gelmiş dün bazı hatalar düzeltilmiş diyorlar hoşunuza gittiyse bakabilirsiniz.Teşekkür ederim
Evo x nasıl bende atmayı düşünüyorum özelleştirme filan varmıAyrıca Evox'a update gelmiş dün bazı hatalar düzeltilmiş diyorlar hoşunuza gittiyse bakabilirsiniz.
Hocam Evo x nasıl tavsiye edermisinNeden Elixir peki hocam onu da yazsaydınız keşke crDroid veya Evolution X'ten üstünlüğü nedir sizce?
EvoX kullanmadım sweet'de. crDroid gayet güzel monolith optimizasyondan sonra daha da güzel.Evo x nasıl bende atmayı düşünüyorum özelleştirme filan varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Evo x nasıl tavsiye edermisin