İpucu Resmi MIUI V5 ve Unofficial MIUI V5 arasındaki farklar

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
1) Resmi MIUI V5 MIUI geliştiricileri tarafından geliştirilmiştir. Unofficial MIUI V5 bir yıldan fazla süredir Unofficial MIUI geliştiricileri tarafında geliştirilmiştir.
2) Resmi MIUI V5 (Geliştirici vesiyon) her Cuma güncellenir. Resmi olmayan MIUI V5 resmi olmayan geliştiriciler bağlıdır ki bazen gecikebilir. 
3) Bazı cihazlar için hem Official hemde Unofficial sürümler vardır siz kendiniz hangisi yüklemek istediğinizi seçebilirsiniz.

Arkadaşlar MIUI resmi sitesinde bir yazının altında bu maddeleri gördüm eklemek istedim. Sizlerinde bildikleri farklılıklar varsa söylerseniz onları da ilk mesaj ekleriz.

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Bilgiler doğrudur hocam ekleyecek bir şey yok sanırım.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Cvp: Resmi MIUI V5 ve Unofficial MIUI V5 arasındaki farklar

Ya bizim portlamada bir sıkıntı var 4.5.9 için konuşuyorum. ya da multi lang yapıştırırken onlar birsey yapıyor anlamadım yav. en.miui sitesinde 260 mb . miuiandroid.com sitesinde 276mb, ilk defa aralarında bu kadar fark oldu, cihaz sürekli hata veriyor sim kart deaktive edildi sms gönderilecek falan uyarısı geliyor. müzik playeri açıyorum arkaplandaki kırmızı şey hareket ediyor sonra donuyor durduruldu diyor. sürekli bir hata var yav. cihaz root olmuyor ve, supersu zip dosyasını recoveryden kurdum oyle çalıştı. 4.4.25 e geçebilir miyim bi önceki sürüme, bir sorun olur mu hacılar :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

By.TRabZonLu™ pid=1078 dateline=1399928008' Alıntı:
Ya bizim portlamada bir sıkıntı var 4.5.9 için konuşuyorum. ya da multi lang yapıştırırken onlar birsey yapıyor anlamadım yav. en.miui sitesinde 260 mb . miuiandroid.com sitesinde 276mb, ilk defa aralarında bu kadar fark oldu, cihaz sürekli hata veriyor sim kart deaktive edildi sms gönderilecek falan uyarısı geliyor. müzik playeri açıyorum arkaplandaki kırmızı şey hareket ediyor sonra donuyor durduruldu diyor. sürekli bir hata var yav. cihaz root olmuyor ve, supersu zip dosyasını recoveryden kurdum oyle çalıştı. 4.4.25 e geçebilir miyim bi önceki sürüme, bir sorun olur mu hacılar :)
Geçmen de bir sorun olmaz. Ama hataların sebebi temiz bir kurulum olmaması olabilir.

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42

Sorun olmaması lazım.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Hocalar, temiz kurulum yapıyorum, romu kurmadan önce wipe dalvik wipe cache yapıyorum, ardındar romu kuruyorum sonra gapps kuruyorum. ardından tekrar wipe dalvik ve wipe cache yapıyorum telefon açılıyor. ama bu sürümde çok sorun var galiba bizim cihaz için. önceki sürüme dönmeyi düşünüyorum da sıkıntı çıkacak diye korkuyorum.s bir başka sorum da. bilgisayardaki font dosyasını telefona kopyalayıp telefondan nasıl o font dosyasını uygulayabiliriz (temalar kısmından)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

By.TRabZonLu™ pid=1087 dateline=1399928581' Alıntı:
Hocalar, temiz kurulum yapıyorum, romu kurmadan önce wipe dalvik wipe cache yapıyorum, ardındar romu kuruyorum sonra gapps kuruyorum. ardından tekrar wipe dalvik ve wipe cache yapıyorum telefon açılıyor. ama bu sürümde çok sorun var galiba bizim cihaz için. önceki sürüme dönmeyi düşünüyorum da sıkıntı çıkacak diye korkuyorum.s bir başka sorum da. bilgisayardaki font dosyasını telefona kopyalayıp telefondan nasıl o font dosyasını uygulayabiliriz (temalar kısmından)
Temalar kısmından hiç denemedim ama bunu Font Changer ile yapabilirsin

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

HiddeNKinG pid=1090 dateline=1399928711' Alıntı:
By.TRabZonLu™ pid=1087 dateline=1399928581' Alıntı:
Temalar kısmından hiç denemedim ama bunu Font Changer ile yapabilirsin

Abi o sorun yapıyor bi ara kullandım cihaz açılmadı. Eski telefonumda temalar kısmından yapıyordum, miui klasörünün içinde bi yere fontu kopyalıyorduk galiba ama tam hatırlamıyorum

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124

Arkadaşlar HTC incredible s için yazıyorum

en.miui.com da Android 4.2 versiyon iken

miuiandroid.com da Android 4.1 versiyon nedenini bilen var mı?

Resmi MIUI V5,  Unofficial MIUI V5  farkımı yoksa..

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
@casibao, 4.2 nerede ben goremedim de ?

Üst Alt