Hayırlısı diyeceğim ama neden böyle oldu hocam ,forumda biz dinazorlarin sayısı azdı şimdi bir kişi daha eksildik artı amiralden orta segmente geçtiniz ikinci el dimi telefon iyi günlerde kullanınHerkese iyi forumlar severek kullandığım xiaomi mi 5s i Valideye devredip Redmi note 7 ile devam ediyorum artık ama yine aranızda güncel olmaya devam edeceğim hepiniz iyi ki varsınız
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihaz Pederindi hocam Note 7lerde kronik olan Ghost screen sorunu vardı peder farketmemis tabi ama benden kaçmaz Garantisine 5 ay varken göndereyim dedim servise pederde kendine yeni telefon aldı bu da Valideye kaldı ama oda büyük telefon sevmiyor benimkini verdim ona bunu da ben kendime aldım yani cihaz aslında ailedenHayırlısı diyeceğim ama neden böyle oldu hocam ,forumda biz dinazorlarin sayısı azdı şimdi bir kişi daha eksildik artı amiralden orta segmente geçtiniz ikinci el dimi telefon iyi günlerde kullanın
Selametle
şimdi twrp yi güncelledim ve romu yük.çalışıyorum ama hata veriyor yüklenmiyor romYeni yapı yayınlandı
Pixel experience beta 20/01
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklik günlüğü İlk mesaja eklenecektir
çözüldü ( önce 56 mb olan aşağıdaki fw yi twrp den yükleyin ardından rom u yükleyin )
Evet güncel firmware yüklemenizi ilk mesajda belirtmiştim hatta linkide mevcut. Önemli olan sorunu bulup yükleyebilmeniz. İyi forumlarçözüldü ( önce 56 mb olan aşağıdaki fw yi twrp den yükleyin ardından rom u yükleyin )
Sağolun, çok teknik bilgim yok Mi5s ve Mi9 lite tlf. 8-10 rom yükleme geçmişim var ama ilk defa bu firmware olayına denk geldim, twrp format data yapıp istediğim romu atıyordum pixel dahilLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet güncel firmware yüklemenizi ilk mesajda belirtmiştim hatta linkide mevcut. Önemli olan sorunu bulup yükleyebilmeniz. İyi forumlar
Sizde sağolun.Sağolun, çok teknik bilgim yok Mi5s ve Mi9 lite tlf. 8-10 rom yükleme geçmişim var ama ilk defa bu firmware olayına denk geldim, twrp format data yapıp istediğim romu atıyordum pixel dahil