Resmen tanıtılan Samsung Galaxy S5 Mini'nin çıkış tarihi, fiyat ve özellikleri

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
Samsung Galaxy S5 Mini resmen tanıtıldı. Galaxy S5’in mini kardeşi Galaxy S5 Mini 4.5 inç 720p Super AMOLED ekran, 1.4GHz dört çekirdekli işlemci ve 8 megapiksel kamera ile geliyor.
Ayrıca mini model, Galaxy S5’te bulunan büyük özelliklerin çoğunu muhafaza ediyor. Parmak izi tarayıcı, arka kısmında kalp hızı monitörü ve Ultra Güç Tasarruf Modu gibi özelliklere sahip cihaz, abisi gibi suya ve toza dayanıklı tasarlanmış. Galaxy S5 Mini 1 metre suyun altında 30 dakikaya kadar durabilen IP67 sertifikasına sahip.

Bazı pazarlarda 4G LTE özellikli Galaxy S5 Mini yer alacak ve büyük olasılıkla bu versiyon Snapdragon 400 işlemci ile çalışacak. Diğer modeller Samsung'un kendi Exynos 3470 işlemcisi tarafından desteklenecek ve her iki versiyonda da 1.5 GB RAM mevcut. Cihaz, 16GB depolama alanına sahip ve bu alan microSD kart ile 64GB’a kadar genişletilebilir. 2100 mAh pil gücüne sahip cihazın bazı pazarlar için çift SIM özellikli modelinin de olacağı söyleniyor.
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, USB 2.0, A-GPS + GLONASS bağlantı özelliklerine sahip S5 Mini’nin LTE versiyonunda NFC özelliği de olacak. 2.1-megapiksel ön kameraya sahip cep telefonu aynı zamanda, arka kısmında bir LED flaşlı 8 megapiksel otomatik odaklama özelliği ile ana kamerayı barındırıyor.
Yazılım kısmında Touchwiz arayüzüne sahip cihaz, Android 4.4 KitKat işletim sistemi ile çalışıyor. Galaxy S5 Mini dünya çapında Temmuz ayının ortalarında raflarda yerini alacak. Cihazın Avrupa fiyatının ise 479 € (650 $ eşdeğeri) olarak belirlenmiştir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: Resmen tanıtılan Samsung Galaxy S5 Mini'nin çıkış tarihi, fiyat ve özellikleri

650$ :??:

Ne diyeyim allah bu insanlara akıl fikir ihsan eylesin... Hoş S3 mini'ye de 1000 lira üzerinde para verenler olmuştu :D Müstahak kelime boşuna üretilmemiş...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
MI3'ten eksiği var fazlası yok. Belki Redmi ile Moto G karşılaştırılabilir. Moto G bile burada 649 TL üstelik 50+50TL bonus ve hediye çeki var. 650$ ne ya? Hatta 1200TL altında G2 bile var.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt