Yardım Resim tarihleri 1 Ocak 1970 olarak gözüküyor.

birdeak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar, iyi forumlar. Instagram gibi uygulamalarda fotoğraf göndermek istediğimde açılan bölümde tarihlerde bir sorun var sıralar bozulmuş.Tarihleri 1 Ocak 1970 olarak gösteriyor. Bir kaç uygulama ile virüs taraması yaptım ama sorun bulamadı telefona APK bir şeyde indirdiğimi hatırlamıyorum. Fotoğraflarin tarihlerinizi galeriden kontrol ettiğim de bir sorun yok tarihleri normal fakat Instagram discord Snapchat gibi uygulamalada bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Evet buna benzer sorun bende de var 1.5 haftadır falan. Ayrıntılarda normal ancak galeride ve uygulamalarda 31 Aralık 1969 görünüyor. Nedenini bilmiyorum.

Oyla:

birdeak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir resim dosyasının tarih verisi yoksa 1 Ocak 1970 olarak görünür.

Peki hocam galerinin verilerini sıfırlamak veya cihazı sıfırlamak bir çözüm olur mu? Yeni kaydettiklerim hariç neredeyse her şey böyle tarihlenmiş.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Bir resim dosyasının tarih verisi yoksa 1 Ocak 1970 olarak görünür.

Bende garip şekilde ayrıntılarda tam tarih yazmasına rağmen telefon hep 1 Ocak 1970 olarak gösteriyordu. Bir sabah kendiliğinden yeniden başlamış ve ne olduysa normalde döndü gibi. Buna ek olarak bende uygulamalar klasörü de göremiyordu. Şu an o da düzgün eskisi gibi. Ne oldu anlamadım ama.

Oyla:

birdeak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende garip şekilde ayrıntılarda tam tarih yazmasına rağmen telefon hep 1 Ocak 1970 olarak gösteriyordu. Bir sabah kendiliğinden yeniden başlamış ve ne olduysa normalde döndü gibi. Buna ek olarak bende uygulamalar klasörü de göremiyordu. Şu an o da düzgün eskisi gibi. Ne oldu anlamadım ama.
Yani bende anlamadım benim galerimde her şey normal fakat sosyal medyada resim atmak istediğimde sırası karışık ve tarih o şekilde. Çok ilginç geldi bana, şuana kadar her hangi bir çözüm de bulamadım.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
20
Yani bende anlamadım benim galerimde her şey normal fakat sosyal medyada resim atmak istediğimde sırası karışık ve tarih o şekilde. Çok ilginç geldi bana, şuana kadar her hangi bir çözüm de bulamadım.
Bende telefon kendini yeniden başlatmakla yetinmiş. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Galerimdeki tarihler düzeldi şu an ama öncesinde ne yaşandı bilmiyorum. Tuhaf bir sorun.

Oyla:

Merve34444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merve
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
0
Selamlar, iyi forumlar. Instagram gibi uygulamalarda fotoğraf göndermek istediğimde açılan bölümde tarihlerde bir sorun var sıralar bozulmuş.Tarihleri 1 Ocak 1970 olarak gösteriyor. Bir kaç uygulama ile virüs taraması yaptım ama sorun bulamadı telefona APK bir şeyde indirdiğimi hatırlamıyorum. Fotoğraflarin tarihlerinizi galeriden kontrol ettiğim de bir sorun yok tarihleri normal fakat Instagram discord Snapchat gibi uygulamalada bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum
şuanda düzeltebildinizmi ne yapmam lazım

Oyla:
Üst Alt