Soru Request Parameter Error

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam benim bildiğim kadarıyla şöyle bir mevzu var.Yetkili hesapların seviyeleri var ve yüksek seviyeli olanlar açabiliyormuş.Tabi hangi nesil cihazları açıyor onu bilmiyorum.Sadece böyle öğrendim.
Yüksek seviyeli yetkili hesap ile alakası yok ayrıca bunu ilk defa duyuyorum
Olay şurda kilit açılırken cihaz id si sorgulaması yapıyor IMEI repair yapılınca da hata veriyor

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüksek seviyeli yetkili hesap ile alakası yok ayrıca bunu ilk defa duyuyorum
Olay şurda kilit açılırken cihaz id si sorgulaması yapıyor IMEI repair yapılınca da hata veriyor
Kilit açarken hocam,IMEI o cihaz için kaydoldu mu diye bakıyor.Ondan dolayı Snapdragon larda IMEI repair sonrasında yine de kilit açılabiliyor,çünkü onlarda şebeke olsun yetiyor.Ama MTK sadece SIM1 de izin veriyor.Bundan dolayı firma dışında yine kilit açamıyoruz.Bu arada o yüksek seviyeli yetkili hesap olayını da Zenex'ten öğrenmiştim hocam.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kilit açarken hocam,IMEI o cihaz için kaydoldu mu diye bakıyor.Ondan dolayı Snapdragon larda IMEI repair sonrasında yine de kilit açılabiliyor,çünkü onlarda şebeke olsun yetiyor.Ama MTK sadece SIM1 de izin veriyor.Bundan dolayı firma dışında yine kilit açamıyoruz.Bu arada o yüksek seviyeli yetkili hesap olayını da Zenex'ten öğrenmiştim hocam.
Baki hocam diyorsa doğrudur ancak
Yetkili hesabın kilidi açamayacağını da bana söyleyen Baki hocam :)

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
Snapdragon işlemcili cihazlarda bu hatayı vermez zaten IMEI silinmediği sürece kilit kapatılıp açılabilir tecrübe ile sabit denendi
Bu hatanın bu cihazda verdiği sebep şundan kaynaklanıyor
Cihaz id si mtk işlemcili cihazlarda repair esnasında siliniyor kilit açma başvurusu yapılırken de bu olmadığı için hata veriyor
Sd de böyle bir problem olmaz
Şuam aynı sorunu yaşıyorum hocam. İmei repaireden sonra bl kilitlenmiş, miui hesabı ekliyorum telefona ama mi unlock uygulaması algılamıyor hesabı. Başka note 8 pro nvdata dosyasıyla bu işlemi yapabilirmiyiz. Custom rom kurmam gerekiyor bu telefona.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Şuam aynı sorunu yaşıyorum hocam. İmei repaireden sonra bl kilitlenmiş, miui hesabı ekliyorum telefona ama mi unlock uygulaması algılamıyor hesabı. Başka note 8 pro nvdata dosyasıyla bu işlemi yapabilirmiyiz. Custom rom kurmam gerekiyor bu telefona.
Note8 pro mediatek oldugu icin kilit basvurusuna ihtiyaciniz yok.

Bu konudaki uygulama ile direk acabilirsiniz.

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
Note8 pro mediatek oldugu icin kilit basvurusuna ihtiyaciniz yok.

Bu konudaki uygulama ile direk acabilirsiniz.
Kilidi açmadan custom rom kurabilirmiyiz hocam.

turgay190753

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TURGAY
Cihazım
XİAOMİ 14 UITRA
Konular
0
Merhaba aynı sorun bendede var söylediklerinizi yaptım fakat hatayı almaya devam edıyorum cihazım 14 ultra çin cihazı avrupa değil ben mı bişeyleri eksik yapıyorum yoksa sıkıntı cihazdamı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt