Soru Replika Satışı Hakkında

replikaceptelefonu

Replika Cep Telefonu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
S8 Edge
Meslek
cep telefonu
Konular
1
herkese merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım yeni konu acmak istedim fakat hem yönetimden hemde sizlerden öncelikle fikrinizi alayım dedim forumda replika satış veya replika ürün alma konusunda her hangi bir yasak varmı forumda aktif olarak replika cihaz satışı yapmak istiyorum elimde bir kaç model var hepside güzel ve kaliteli hızlı ve seri cihazlar hani sonucta replika diyeceksiniz ama gercekten güzel cihazlar kötü cihazı kimseye vermem tavsiye etmem eğer sizler için de uygunsa satış konusu acmak istiyorum tüm detayları bilgi olarak yazıcam ayrıca teknik destek de vericem arkadaslar müsadeniz olursa cevaplarınızı bekliyorum saygılar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
"MIUI Türkiye üzerinden replika telefon aldım" cümlesinin kurulmasına müsaade etmemiz sizin de hak vereceğiniz üzere mümkün değil...

Dipnot : İmzalar da dahil olmak üzere mesajlarda dış sitelere yönlendirme yapılması forum kurallarımıza aykırıdır. Bu nedenle imzanızı yeniden düzenledim.

replikaceptelefonu

Replika Cep Telefonu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
S8 Edge
Meslek
cep telefonu
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yinede teşekkürler hocam en azından böyle bir konu acmadan önce sizlere sormak istedim yalnış birşey yapmayalım cevabınız için teşekkür ederim saygılar

Üst Alt