Çözüldü Reklam Sorunu

thrbrsnnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Thr
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilgim yok
Telefon Modeli
Mi 14T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi 14T kullanıyorum ana ekranda gezerken veya bir uygulamadayken Türkçe dublajlı reklamlar ya da binance, virüslü telefon temizleme uygulamaları reklamı çıkıyor. Msa'yı devre dışı bıraktım. Reklam ile ilgili her şeyi kapattım ama hala çıkıyor. Bu olayı nasıl çözebilirim? Yardım edin lütfen🙏

Çözüm
Çözüm olarak sıfırlamyı önermiş Kadıoğlu hocam fakat sıfırlamadan önce şu dediğim yöntemi deneyin. Reklam çıktığı anda açıkta kalan uygulamalar da reklam uygulaması da çıkar. Aşağıda resmini de bırakıyorum. Nereyi dediğimi anlamanız için. Orada reklamın çıktığı uygulama da çıkacak. Genelde simgesi olmaz ya da çok masum bir uygulama simgesi olarak görünür. Neyse o uygulamanın üstteki simgesine basılı tutun ve paket ayarları menüsüne geleceksiniz. Oradan uygulamayı kaldırın. Virusler genelde bunu fixlemeye çalışmak için bazı şeyler deniyorlar ama siz biraz ugraşırsanız halledersiniz.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu şekil bir reklam mı? Bu virüsün bir sıkıntısı olur mu? Banka hesabından para çekme vs. Yoksa sadece reklam mı?
Chrome kaynaklı bir şey olabilir Chrome verilerini bir silmeyi deneyin.
Bu hiç Xiaomi reklamlarına benzemiyor cihaza bir reklam virüsü bulaşmış gibi görünüyor.
Yüklü bir uygulama da yapıyor olabilir.
Sorun çözülmüş zaten yeni dikkatimi çekti. Yüklediğiniz uygulamaları kesinlikle takip edin maalesef şu günlerde bu tarz sorunlu uygulamalar çok var.

Oyla:

thrbrsnnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Thr
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
1
Chrome kaynaklı bir şey olabilir Chrome verilerini bir silmeyi deneyin.
Bu hiç Xiaomi reklamlarına benzemiyor cihaza bir reklam virüsü bulaşmış gibi görünüyor.
Yüklü bir uygulama da yapıyor olabilir.
Sorun çözülmüş zaten yeni dikkatimi çekti. Yüklediğiniz uygulamaları kesinlikle takip edin maalesef şu günlerde bu tarz sorunlu uygulamalar çok var.
Virüsmüş evet wifiwarden adlı bir uygulama inmişti telefona kendi kendine. Son kullanılan uygulamalarda Library olarak gözüktü. Sildim uygulamayı artık gelmiyor. Yine de teşekkür ederim🙏

Oyla:

TiRaNTx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi pro
Konular
5
Biraz hızlı davranmak lazım. Çıktığı an yakalayabiliyorsunuz. Benim rastladığım şu şekildeydi: Uygulamalar listesinde Library yazıyor fakat simgeye birkaç sn bastıktan sonra açılan yerde wifi garden yazmakta bilginize

Oyla:

thrbrsnnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Thr
Cihazım
Xiaomi 14T
Konular
1
Biraz hızlı davranmak lazım. Çıktığı an yakalayabiliyorsunuz. Benim rastladığım şu şekildeydi: Uygulamalar listesinde Library yazıyor fakat simgeye birkaç sn bastıktan sonra açılan yerde wifi garden yazmakta bilginize
Bendede aynısı oldu çözdüm. Yine de teşekkürler

Oyla:
Üst Alt