Yardım Reklam Engelleyen ve Rootla Çalışan Program yada Modül

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 9.6.5
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi reklam engelleyen rootlu bir program arıyorum. Adaway kurdum ancak s-off yada symlink gibi bir hata veriyor. Maalesef çözemedim. Oyunlarda ozellikle çok reklam oluyor. Artık bu durumdan bezdim. Lütfen ise yarayan guzel reklam engelleyici programları soyler misiniz?

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam bu akandaki en iyi uygulama adaway, hangi sürümü kurdunuz acaba? bağlantıdan son sürüm indirip tekrar dener misiniz?

Oyla:

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirip kurdum ve sırasıyla şu hataları aldim. Uyarılara göre denilenleri yaptim tabii. Sonuç ayni maalesef.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-11-14-10-06-815_org.adaway.png
    Screenshot_2019-06-11-14-10-06-815_org.adaway.png
    147,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2019-06-11-14-10-26-890_org.adaway.png
    Screenshot_2019-06-11-14-10-26-890_org.adaway.png
    133,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2019-06-11-14-10-30-711_org.adaway.png
    Screenshot_2019-06-11-14-10-30-711_org.adaway.png
    167,3 KB · Görüntüleme: 37
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi reklam engelleyen rootlu bir program arıyorum. Adaway kurdum ancak s-off yada symlink gibi bir hata veriyor. Maalesef çözemedim. Oyunlarda ozellikle çok reklam oluyor. Artık bu durumdan bezdim. Lütfen ise yarayan guzel reklam engelleyici programları soyler misiniz?
Hocam oyunlarda bulunan reklamları engellemek mümkün ama, bunu ban sebebi olarak görebilirsiniz, çünkü oyunların anti hile sistemi var.. modlu apk dosyası olarak algılar ise sıkıntı olur.. ama adaway rahatlıkla kullanabilirsiniz en azından Ban yemedim, banlanan olduğunu da ne duydum ne gördüm.

Oyla:

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Magisk mi kullanıyorsunuz root için?
Evet Magisk kullanıyorum, 19.3 güncel sürüm mevcut.
Hocam oyunlarda bulunan reklamları engellemek mümkün ama, bunu ban sebebi olarak görebilirsiniz, çünkü oyunların anti hile sistemi var.. modlu apk dosyası olarak algılar ise sıkıntı olur.. ama adaway rahatlıkla kullanabilirsiniz en azından Ban yemedim, banlanan olduğunu da ne duydum ne gördüm.
Hayir aslında illegal bisey yapmak değil amacım. Reklamlardan kurtulmak. İki oyunda bir sürekli reklam cikiyor oyunlarda bilirsiniz. Amacim reklam engellemek. Ama adaway kullanırken problem yaşıyorum ve kullanamıyorum.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24

Hayir aslında illegal bisey yapmak değil amacım. Reklamlardan kurtulmak. İki oyunda bir sürekli reklam cikiyor oyunlarda bilirsiniz. Amacim reklam engellemek. Ama adaway kullanırken problem yaşıyorum ve kullanamıyorum.
Magisk manager içinden sistemsiz hostu aktif edin. Daha sonra adaway/tercihler içinden de sistemsiz modu aktif edin ve adawayin host kurmasını tekrar deneyin.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

İllegal birşey yapmak istemediğinizin farkındayım ama anti hile sistemi bunu benim yâda sizin gibi düşünmüyor maalesef, direk atıyor lanet olası

Oyla:

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Magisk manager içinden sistemsiz hostu aktif edin. Daha sonra adaway/tercihler içinden de sistemsiz modu aktif edin ve adawayin host kurmasını tekrar deneyin.
Hocam çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

Oyla:
Üst Alt