Çözüldü Rehberi gmailimle nasıl kaydederim?

Selimcan135

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selimcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
22
İyi akşamlar.Telefonuma hard reset atacağım.Haliyle içindeki kişilerde silinecek.sim karta kopyalamayi denedim fakat sim karta en fazla 200 kişi kopyalanabiliyormuş.bende ise 450-500 civarı var.Acaba kisileri gmailime nasıl kopyalayabilirim?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İyi akşamlar.Telefonuma hard reset atacağım.Haliyle içindeki kişilerde silinecek.sim karta kopyalamayi denedim fakat sim karta en fazla 200 kişi kopyalanabiliyormuş.bende ise 450-500 civarı var.Acaba kisileri gmailime nasıl kopyalayabilirim?
Ayarlar + Hesaplar + Google + Hesap senkronizasyonundan kişiler işaretli olması yeterli şimdi senkronize edin deyin kişiler yedeklenir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kontrol etmek için pc den gmaile girin sağ üst köşede noktalı yeri seçin kişiler deyin rehberinizi orada görüyorsanız sorunsuz bir şekilde hard reset atabilirsiniz.

Selimcan135

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selimcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar + Hesaplar + Google + Hesap senkronizasyonundan kişiler işaretli olması yeterli şimdi senkronize edin deyin kişiler yedeklenir hocam

Kontrol etmek için pc den gmaile girin sağ üst köşede noktalı yeri seçin kişiler deyin rehberinizi orada görüyorsanız sorunsuz bir şekilde hard reset atabilirsiniz.
Hocam sağolun yardımınız için.Fakat bilgisayardan gmaile girince kişiler diye bir kısım göremedim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam sağolun yardımınız için.Fakat bilgisayardan gmaile girince kişiler diye bir kısım göremedim.
Gmailde sağ üst köşede noktalı yer vardır hocam ayarların hemen yanında. Google kişiler yazın yine ulaşırsınız gmaile girmeden de

Selimcan135

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selimcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
22
Gmailde sağ üst köşede noktalı yer vardır hocam ayarların hemen yanında. Google kişiler yazın yine ulaşırsınız gmaile girmeden de
Buldum hocam.Kisilerim gözüküyor.kaydolmus hesabıma büyük ihtimalle.Birde son olarak eski telefonumu sifirlayip yeniden kurunca yuklu olan uygulamalar da otomatikmen yükleniyordu.Acaba şimdi de uygulamaların yuklenmemesi için bir ayar vb.var mıdir hocam?

Birde gmailime yedeklenen şeyleri nasil görebilirim?

Teşekkürler

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Buldum hocam.Kisilerim gözüküyor.kaydolmus hesabıma büyük ihtimalle.Birde son olarak eski telefonumu sifirlayip yeniden kurunca yuklu olan uygulamalar da otomatikmen yükleniyordu.Acaba şimdi de uygulamaların yuklenmemesi için bir ayar vb.var mıdir hocam?

Birde gmailime yedeklenen şeyleri nasil görebilirim?

Teşekkürler
Aynı şekilde uygulamalar isterseniz geri yüklenir hocam gmail hesabınızı girince geri yüklensin mi diye sorar eğer istemiyorsanız yeni cihaz olarak kur seçip devam edin ya da size önceki yedeklemelerini önerir kurulum aşamasında. Yedeklenen diğer verileri de gmaildeki noktalı kısımdan görebilirsiniz.

Selimcan135

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selimcan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
22
Aynı şekilde uygulamalar isterseniz geri yüklenir hocam gmail hesabınızı girince geri yüklensin mi diye sorar eğer istemiyorsanız yeni cihaz olarak kur seçip devam edin ya da size önceki yedeklemelerini önerir kurulum aşamasında. Yedeklenen diğer verileri de gmaildeki noktalı kısımdan görebilirsiniz.
Hocam valla ne kadar teşekkür etsem az.Bu kadar detaylı bir anlatım olamazdı.

Sağolun

Sağolun

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42

Sağolun

Sağolun
Rica ederim hocam, bilgi paylaşıldıkça güzeldir. Benim felsefem bu her zaman :)

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt