Yardım Rehberdeki İsimler Kısaltılıyor

lightostekmegi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Yeni oluşan bir problem bu. Rehberdeki isimleri aradığınızda veya çağrı geldiğinde isimleri kısaltılmış olarak geliyor. Oğlum/oğlu, Kızım/Kızı vb. Silinen numaraların geri gelmesi sorunu daha yeni çözülebilmişken şimdi de bu sorun çıktı. Redmi serisini kullandığım için çok pişmanım Redmi Note 8 Pro da dahil. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yeni oluşan bir problem bu. Rehberdeki isimleri aradığınızda veya çağrı geldiğinde isimleri kısaltılmış olarak geliyor. Oğlum/oğlu, Kızım/Kızı vb. Silinen numaraların geri gelmesi sorunu daha yeni çözülebilmişken şimdi de bu sorun çıktı. Redmi serisini kullandığım için çok pişmanım Redmi Note 8 Pro da dahil. Bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.

Merhaba, Ekran yazılarınız aşırı mı büyük?

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Merhaba, Ekran yazılarınız aşırı mı büyük?
Bende bunu düşündüm... Arkadaşımda mi note 10 lite var oda koca koca yapmış fontu her şey eksik yazıyor. Sonunda 3 nokta var çoğu şeyin...

lightostekmegi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bunu düşündüm... Arkadaşımda mi note 10 lite var oda koca koca yapmış fontu her şey eksik yazıyor. Sonunda 3 nokta var çoğu şeyin...
Hayır o şekilde değil, fontu büyük yapıp üç nokta olması farklı. Mesela sizi kaydetsem aradığımda Kayrabe diye çıkacaktır. Babam/baba vs gibi.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hayır o şekilde değil, fontu büyük yapıp üç nokta olması farklı. Mesela sizi kaydetsem aradığımda Kayrabe diye çıkacaktır. Babam/baba vs gibi.
Son harf mi kayboluyor? Klasik yazı tipi kullanmıyorsanız öyle deneyiniz.

Üst Alt