Yardım Rehberde kişiler çift geliyor

unall_umut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Ünal
Cihazım
Note 8 pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Eskiden simde kayıtlı olan numaralar çift çıkmaya başladı ama telefonu aldıktan sonra eklediğim numaralar tek acaba yardım edebilir misiniz bunu nasıl düzeltebilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Muhtemelen SIM kartınızda kayıtlı olan kişileri google hesabınıza yedekledi ve şu an hem SIM kart hem de Google'daki kayıtları ayrı ayrı gösteriyor. Rehberinizin ayarlarına girip SIM kart kişilerini göster seçeneğini kapatmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

hldkgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hld
Cihazım
mi6
Konular
0
benim sim kartta kişi kayıtlı deil ama genede 2 er 3 er kaydettigi oluyor ozellikle whatsuptan kaydettigim kişiler .onceden ugrasıyrdum birleştir sil vb simdi bıraktım basa cıkılmıyor kolay bir ayarı varsa lutfen ?

Oyla:

unall_umut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Ünal
Cihazım
Note 8 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen SIM kartınızda kayıtlı olan kişileri google hesabınıza yedekledi ve şu an hem SIM kart hem de Google'daki kayıtları ayrı ayrı gösteriyor. Rehberinizin ayarlarına girip SIM kart kişilerini göster seçeneğini kapatmayı deneyebilirsiniz.
Telefonda öyle bir seçenek bulamadım ama simdeki kişileri silsemde geri geliyordu bende bir uygulama indirip oradan sildim ve kişileri google kişilere yedekledim sonra telefona reset atıp kişileri geri yükledim ama yinede çok teşekkürler

Oyla:
Üst Alt