Soru Rehber Sorunu

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Merhaba arkadaşlar. Sim kartımda kayıtlı olan kişiler, MIUI 11 güncellemesinden sonra görünmemeye başladı. Sonra düzeldi, ardından hattımı 4G’ye geçirdim, bu sefer tekrar görünmemeye başladı.

Kişileri içeri aktar diyorum ama 123 kişi seçebilirsiniz diyor, hâlbuki sim kartının 200 kişilik hafızası var. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?

Ekli dosyalar

• IMG_20191115_160320.jpg
    IMG_20191115_160320.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2019-11-15-07-24-06-448_com.android.contacts.jpg
    Screenshot_2019-11-15-07-24-06-448_com.android.contacts.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 10

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Merhaba arkadaşlar. Sim kartımda kayıtlı olan kişiler, MIUI 11 güncellemesinden sonra görünmemeye başladı. Sonra düzeldi, ardından hattımı 4G’ye geçirdim, bu sefer tekrar görünmemeye başladı.

Kişileri içeri aktar diyorum ama 123 kişi seçebilirsiniz diyor, hâlbuki sim kartının 200 kişilik hafızası var. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?
San ki sadece WhatspApp ile bağlantılı kişileri görüyormuş gibi, ya da sadece onlar seçili gibi, oysa siz Mi Hesabı'nı referans göstermişsiniz gibi duruyor.
En iyisi bir şekilde kişileri dış ortama export(aktar) yap.

Ardından da Bilgisayarda Google hesabını açın , gelen ekranın üst menüsünde KİŞİLER diye bir menu var, orayı seçin.
ve Dış ortama aktardığınız kişileri oradaki kişilere aktarın.

Bu durumda telefonunuza yansıyacaktır.
Ve böyle sorunları yaşamayacağınız gibi daha sağlıklı bir ortama aktarmış olursunuz.

Eğer bu işlemleri yapabilecek teknik bilgiye sahip değilseniz bilen bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim yıl oldu 2020. Halen simkarta telefona vs mi kaydediyorsunuz. Gmail hesabınıza yedekleyin kaydedin. Pc den telefondan heryerden numaralara erişebilirsin.
2020 oldu diye sim kartına yedekleme yapmayacak mıyız? Bu marazî üslubunuzu düzeltin önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

San ki sadece WhatspApp ile bağlantılı kişileri görüyormuş gibi, ya da sadece onlar seçili gibi, oysa siz Mi Hesabı'nı referans göstermişsiniz gibi duruyor.
En iyisi bir şekilde kişileri dış ortama export(aktar) yap.

Ardından da Bilgisayarda Google hesabını açın , gelen ekranın üst menüsünde KİŞİLER diye bir menu var, orayı seçin.
ve Dış ortama aktardığınız kişileri oradaki kişilere aktarın.

Bu durumda telefonunuza yansıyacaktır.
Ve böyle sorunları yaşamayacağınız gibi daha sağlıklı bir ortama aktarmış olursunuz.

Eğer bu işlemleri yapabilecek teknik bilgiye sahip değilseniz bilen bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.
Salt telefondan yapmak mümkün değil mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hallettim arkadaşlar, teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

Oyla:
Üst Alt