Yardım REDMİ3 KAMERA SORUNU LÜTFEN YARDIM EDİN

mylazarus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 3
Konular
1
MERHABA. Redmi3 kullanıcısıyım. Telefonomu düşürmem sonucu kamera focuslaması zarar gördü. resim çekemiyorum. Yakın çekimlerde mikro çekimlerde sıkıntı yok. netliyor. Bir kere daha düşünce tekrar düzeldi bir ara. Ama sonradan bir daha netlik bozuldu.ön kamerada bir sıkıntı yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ankara da bu konu için yardımcı olacak birisi ya da bir yer var mı. sadece kamera mercek ayarı yapılacak gibi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
MERHABA. Redmi3 kullanıcısıyım. Telefonomu düşürmem sonucu kamera focuslaması zarar gördü. resim çekemiyorum. Yakın çekimlerde mikro çekimlerde sıkıntı yok. netliyor. Bir kere daha düşünce tekrar düzeldi bir ara. Ama sonradan bir daha netlik bozuldu.ön kamerada bir sıkıntı yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ankara da bu konu için yardımcı olacak birisi ya da bir yer var mı. sadece kamera mercek ayarı yapılacak gibi.
Sadece mercek ayarı görünmüyor. Kamera içindeki parçacıklar yetişen çıkmış yada kopmuş olsa ihtimali daha fazla. Kamera çok küçük olduğu için komple kameranın değişmesi söz konusu olabilir.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

mylazarus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece mercek ayarı görünmüyor. Kamera içindeki parçacıklar yetişen çıkmış yada kopmuş olsa ihtimali daha fazla. Kamera çok küçük olduğu için komple kameranın değişmesi söz konusu olabilir.

Peki kamerayı nasıl ve enerden değiştirebiliriz. Bunu yapabilecek bir yer var mı Ankarada. ve bana ne kadar maliyette olur

Oyla:

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
mylazarus

Bir ara bende aramış ve şu firmayı görmüştüm. Ama hiç gitmedim.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Peki kamerayı nasıl ve enerden değiştirebiliriz. Bunu yapabilecek bir yer var mı Ankarada. ve bana ne kadar maliyette olur
Yurtdışı sitelerden bulabilirsiniz ama burada nerde vardır, kim satar kim takar bilemem. Takmak için özel bir yetenek gerektirmiyor. Eliniz tornavida tutuyorsa siz de değiştirebilirsiniz. Youtube'ta birçok sökme videosu bulabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt