- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi Note 5
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.00
- Telefon Modeli
- Redmi 10A
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar Redmi 10A var elimde geçtiğimiz hafta platform-tools vasıtasıyla linegae OS ardından da MindTheGapps yükledim ancak sonrasında kamera çalışmadığını gördüm chatgpt vasıtasıyla kamera driver dosyası diyerek indirdiğim bir zip dosyası ile flashladım, şimdi cihaz hiç açılmıyor, PC'ye USB ile bağlayınca com portu örneğin (COM3) geliyor 2-3 saniye sonra gidiyor sürekli bu şekilde , cihaz brick oldu.
Araştırırken EDL modda açmam gerektiği söylendi ancak EDL noktalarını denememe rağmen olmadı. Doğru EDL noktasına emin olamadığım için konu açıyorum.
Destekleriniz ricasıyla.
Fotoğrafta göreceğiniz turuncu içine aldığım noktalar dışındaön kameranın bağlantısının altında kırmızı ile işaretledğim alanda 2 tane daha pin var.
Bu arada telefon fastboot mod gibi hiç bir moda girmiyor.
Araştırırken EDL modda açmam gerektiği söylendi ancak EDL noktalarını denememe rağmen olmadı. Doğru EDL noktasına emin olamadığım için konu açıyorum.
Destekleriniz ricasıyla.
Fotoğrafta göreceğiniz turuncu içine aldığım noktalar dışındaön kameranın bağlantısının altında kırmızı ile işaretledğim alanda 2 tane daha pin var.
Bu arada telefon fastboot mod gibi hiç bir moda girmiyor.