Çözüldü Redmi Telefon Kutusunda Evofone Belgesi Yok

katabolizma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, dün bir mağazadan Redmi Note 9S aldım. Alırken Evofone Belgesi genelde kutu dışında olduğu için sordum neden yok diye. Kutunun içinde dediler. Ama içinde sadece Global Warranty Card var. Genpa sorgulaması yaptığımda Cihaz Genpa Satislidir diyor. Nasıl Evofone garantisini dogrularim ve belge olmazsa servis sorun çıkarır mı?

Bir de kutunun jelatini biraz yirtikdi orada dikkat etmedim, üstüne Vodafone hediyesi diye bir kod yapistirmislar. Sanırım oradan belgeyi çıkarıp sticker yapistirmislar.

2. Sorum da *#06# yapınca seri numarası garip bir şey çıkıyor ama Xiaomi gizli menüde düzgün görünüyor. Nasıl çözerim ya da normal mi

Çözüm
Garanti belgesi artık eskide kaldı, o artık bir kağıt parçası. Seri numarasından tüm bilgilerine ulaşırlar cihazın merak etmeyin. Eğer sorguda garanti gösteriyorsa bir sorun olacağını sanmam.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Garanti belgesi artık eskide kaldı, o artık bir kağıt parçası. Seri numarasından tüm bilgilerine ulaşırlar cihazın merak etmeyin. Eğer sorguda garanti gösteriyorsa bir sorun olacağını sanmam.

Oyla: Çözüm

katabolizma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
Öğrenci
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de arkasındaki etiketi sokunce sorun oluyor mu?

Oyla:

sscetintas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Bir de arkasındaki etiketi sokunce sorun oluyor mu?
Etiketi çıkarabilirsiniz sorun olmaz. Çünkü etikette imei numarası felan da yazdığı için klonlanması riskini ortadan kaldırmış olursunuz. Cihazınızı güle güle kullanın. Foruma hoş geldiniz :)

Oyla:
Üst Alt