Sohbet Redmi S2 suya dayanıklı mı ??

Global Kullanıcı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar YouTube de birçok video da gördüm yabancılar yapmış gayet sıkıntısız bir şekilde suyu geçirmiyor açıkçası ben tedirgin oldum ve denemedim çünkü cihazın özelliklerinde suya dayanıklılığı yok diyor deneyen varmı sizin görüşleriniz nedir ?

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Telefonun suya dayanıklı olması sizi neden tedirgin ediyor?:?

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10

Çoğu zaman videolarda gösterilen ekran sağlamlığı yada su geçirmezliği gibi videolar sahte olduğundan artık nasıl yapıyorlarsa tedirginlik yaratabiliyor alır denersin ama bu seferde cihazından olursun işte. Redmi S2 için birçok su testi videosu var ama kiminde gerçekten bir sıkıntı çıkmamış gözüküyor kiminde de telefon suya konulduğu gibi ekran gidiyor.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Çoğu zaman videolarda gösterilen ekran sağlamlığı yada su geçirmezliği gibi videolar sahte olduğundan artık nasıl yapıyorlarsa tedirginlik yaratabiliyor alır denersin ama bu seferde cihazından olursun işte. Redmi S2 için birçok su testi videosu var ama kiminde gerçekten bir sıkıntı çıkmamış gözüküyor kiminde de telefon suya konulduğu gibi ekran gidiyor.
Yani hocam sonuçta sertifikası olmayan bir telefon. Eğer youtubedaki gibi suya belli bir dayanıklılığı varsa şahsen biraz daha rahatlarım.
Ama sertifikası olup da youtubeda su geçirme videoları çıkarsa o zaman tedirgin olunması gerekiyor bence:)

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Yani hocam sonuçta sertifikası olmayan bir telefon. Eğer youtubedaki gibi suya belli bir dayanıklılığı varsa şahsen biraz daha rahatlarım.
Ama sertifikası olup da youtubeda su geçirme videoları çıkarsa o zaman tedirgin olunması gerekiyor bence:)

En son bu tür bi testi Mi Band ilk çıktığında yapmıştım o zamanlarda Youtube da bir eleman suya atıyordu bilekliği geri çıkarıp mis gibi kullanıyordu daha sonrasında bilekliği feda edeceğimi bilsemde denemiştim, halende durur ara sıra kullanırım tabi ben videodaki arkadaştan biraz daha ileri giderek hem temizlenmesi hemde denemek için sodanın içine atmıştım şans ondada birşey olmamıştı gerçi. Bilgi için kendi sitesine baktığımda da bir sertifika gözükmüyordu yazma gereğimi görmüyorlar diye düşünüyorum artık.

Global Kullanıcı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anladın sanırım benim tedirgin olma sebebim doğru olup olmaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D
En son bu tür bi testi Mi Band ilk çıktığında yapmıştım o zamanlarda Youtube da bir eleman suya atıyordu bilekliği geri çıkarıp mis gibi kullanıyordu daha sonrasında bilekliği feda edeceğimi bilsemde denemiştim, halende durur ara sıra kullanırım tabi ben videodaki arkadaştan biraz daha ileri giderek hem temizlenmesi hemde denemek için sodanın içine atmıştım şans ondada birşey olmamıştı gerçi. Bilgi için kendi sitesine baktığımda da bir sertifika gözükmüyordu yazma gereğimi görmüyorlar diye düşünüyorum artık.
Deneyecek kadar zengin değilim sanırım kesinlik kazanmadan deneyemeyeceğim

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Yanlış anladın sanırım benim tedirgin olma sebebim doğru olup olmaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D

Deneyecek kadar zengin değilim sanırım kesinlik kazanmadan deneyemeyeceğim

Ip67 sertifikası görünmüyor, ha sertifika oluncada tam manasıyla güvenilip rahat hareket edilebilirmi orası ayrı konu ama en son linkte verdiğim gibi Xiaominin sitesinde de yok bilginiz olsun buda zaten kesinlik kazanması açısından yeterli.

Global Kullanıcı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ip67 sertifikası görünmüyor, ha sertifika oluncada tam manasıyla güvenilip rahat hareket edilebilirmi orası ayrı konu ama en son linkte verdiğim gibi Xiaominin sitesinde de yok bilginiz olsun buda zaten kesinlik kazanması açısından yeterli.
Haklısın galiba

felixamor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
3
Maliyet nedeniyle hiçbir Xiaomi telefonun suya ve toza dayanımı yoktur. Bunu bizzat Xiaomi'nin kurucusu açıklamıştı. IP sertifikasyonu ve yalıtım malzemeleri yanlış hatırlamıyorsam %20 gibi ekstra maliyet bindiriyordu.

Üst Alt