Yardım Redmi S2 sensör ve şebeke sorunu

Yakup1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global V10.3.3 kararlı
Telefon Modeli
Redmi s2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi S2 cihazimi 10.3.3 kararli sürüme guncelledikten sonra ışık sensörü arızalandı güneş ışığı alınca video izlerken oyunda ve genelde ekran rengini bozuyor
- 4g bağlantım sürekli kopuyor
-sarji çok çabuk bitiyor
--+format attım ama hala aynı cihaz garantili olduğu için ne yapabilirim bilmiyorum rootsuz surum atılıyor mu yani kendim sürüm yuklersem garanti dışına mi çıkar çünkü telefon cidden çok kötü şu anda

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Redmi S2 cihazimi 10.3.3 kararli sürüme guncelledikten sonra ışık sensörü arızalandı güneş ışığı alınca video izlerken oyunda ve genelde ekran rengini bozuyor
- 4g bağlantım sürekli kopuyor
-sarji çok çabuk bitiyor
--+format attım ama hala aynı cihaz garantili olduğu için ne yapabilirim bilmiyorum rootsuz surum atılıyor mu yani kendim sürüm yuklersem garanti dışına mi çıkar çünkü telefon cidden çok kötü şu anda

Hocam garantili ise hiç bulaşmayın bence verin servise yapsınlar... Belki donanımsal bir arıza oluşmuştur...

Oyla:

Yakup1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantili ise hiç bulaşmayın bence verin servise yapsınlar... Belki donanımsal bir arıza oluşmuştur...
Öyle yapayım bu sorunlar videolu kanıtlı elimde mevcut servise versem ücret alır mı garanti dışı deyipte bunlar kapsar mi garantiyi çünkü ben biseyini kurcalamadim

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Öyle yapayım bu sorunlar videolu kanıtlı elimde mevcut servise versem ücret alır mı garanti dışı deyipte bunlar kapsar mi garantiyi çünkü ben biseyini kurcalamadim

Cihazın sağında solunda ezik-göçük varsa sıkıntı yapabilirler, bu durumlar yoksa verin servise yapsınlar ne için garantili aldınız değil mi ?

Oyla:

Yakup1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Cihazın sağında solunda ezik-göçük varsa sıkıntı yapabilirler, bu durumlar yoksa verin servise yapsınlar ne için garantili aldınız değil mi ?
Doğru hocam pazartesi göndereyim o zaman saolun

Oyla:

Mertcanyigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi S2 32GB
Konular
14
Ekran rengi derken acaba yukseltilmiş kontrast açık olabilirmi , güneş ışığında kontrast arttiyor telefon

Oyla:

Mutlubas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BoZKurT
Cihazım
Mi 11T
Konular
34
Ekran renginin değişmesi kontrast ile alakalı bu bi sorun değil sizin daha iyi görmeniz için telefonun yaptığı bişey. Kapatmak isterseniz ekran kontrast bölümünden otomatikten çıkarın başka seçenekleri seçin

Oyla:

Yakup1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Ekran renginin değişmesi kontrast ile alakalı bu bi sorun değil sizin daha iyi görmeniz için telefonun yaptığı bişey. Kapatmak isterseniz ekran kontrast bölümünden otomatikten çıkarın başka seçenekleri seçin
Yok hocam denedim onuda aynı otomatikten çıkardım yine yapiyo ekran ışık vurunca renkler pastellesiyo

Oyla:

Mutlubas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BoZKurT
Cihazım
Mi 11T
Konular
34
Yok hocam denedim onuda aynı otomatikten çıkardım yine yapiyo ekran ışık vurunca renkler pastellesiyo

Hocam yazılımla alakalı bi sorundur o zaman sıfırlamayı deneyin olmaması lazım çünkü

Oyla:

Yakup1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Hocam yazılımla alakalı bi sorundur o zaman sıfırlamayı deneyin olmaması lazım çünkü
Aynn telefonu guncelledikten sonra herşey keşke güncellemeseydim stabil diye guncelledik telefon bozuldu 2 kere format attım her formatta başka bi sorun cikiyo servise gondericem pazartesi garantili ellemek istemiyom

Oyla:
Üst Alt