Bana da 10.0.6.0 geldi ve yükledim ama ekranın dört köşesi de çirkin biçimde oval hale geldi. üstelik ekran görüntüsü aldığımda görünmüyor ama telefonda sürekli mevcut. Telefonun altından girdim üstünden çıktım ama düzelmedi. Eski arayüzü nasıl yükleyebilirim acaba..?Allah Allah bize gelen 10.0.6.0 ama burada 7 yazıyor
Vallahi doğrudur, ne güzel.10.0.6.0 geldi hocam ilk ama hemen ertesi günü 10.0.7.0 geldi. Ek olarak Google Lens desteği eklenmişti.
Çok haklısın sen söyleyince farkettim bendeBana da 10.0.6.0 geldi ve yükledim ama ekranın dört köşesi de çirkin biçimde oval hale geldi. üstelik ekran görüntüsü aldığımda görünmüyor ama telefonda sürekli mevcut. Telefonun altından girdim üstünden çıktım ama düzelmedi. Eski arayüzü nasıl yükleyebilirim acaba..?
Cihaz 4/64 olan mı sende ki dostum10.0.6.0 geldi hocam ilk ama hemen ertesi günü 10.0.7.0 geldi. Ek olarak Google Lens desteği eklenmişti.
Bendeki 3/32 hocam.
Kardeşim ben de redmi S2 kullanıyorum ama bana 10.0.7.0 gelmedi ? Acaba cihaza göre farklılık mı gösteriyor ? Yani farklı zamanlarda mı geliyor acaba ?10.0.6.0 geldi hocam ilk ama hemen ertesi günü 10.0.7.0 geldi. Ek olarak Google Lens desteği eklenmişti.