- Adım
- Fırat
- Cihazım
- Xiaomi Redmi S2
- Konular
- 53
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- (bilmiyorum)
- Telefon Modeli
- Redmi S2
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Redmi S2 kullanıyorum tefonda 3000 mAh ve 6 inç ekran var. Ppi değeri şarjı etkiler mi bilmiyorum ama 269ppi değerine sahip. Sd625 kullandığı için şarjı efsane gidiyor fakat bu gu gece bıraktığım şarj 53 iken sabah 10a kadar düşmüştü. Karşim tamam 45e kadar düş hadi yine okey diyorumda bu ney yani? Telefona zaten bildirim gelmiş gece şarj çok çabuk bitti, optimize gerekiyor diye. Tıkladım bildirime ama boş bir ayarlar sekmesi geldi... Ha birde sayfayı kaybetmeyeyim diye sadece Google chromu arkada açık bırakmıştım onun haricinde hiçbir şey çalışmıyordu.
MIUI işte bu yüzden sevilir adamlar hep ince detaylarına kadar inmişler ya
Ben gerçekten korkmaya başladım şarj takır takır azalıyor sanki sadece oyunda bir yapıyı yapmak için telefondan bakıyorum ve açıp kapatıyorum ama şarj ne ara 100den 91e azaldı? Ne tuhafdır ki uynaınca şarja taktım ve kahvaltıdan sonra baktım 100 olmuş...
MIUI işte bu yüzden sevilir adamlar hep ince detaylarına kadar inmişler ya
Ben gerçekten korkmaya başladım şarj takır takır azalıyor sanki sadece oyunda bir yapıyı yapmak için telefondan bakıyorum ve açıp kapatıyorum ama şarj ne ara 100den 91e azaldı? Ne tuhafdır ki uynaınca şarja taktım ve kahvaltıdan sonra baktım 100 olmuş...
Son düzenleme: