Redmi Pro Stock room (çin )

• Konbuyu başlatan pias
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 2K

pias

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Konular
4
Redmi pronun Stock romunu nereden bulabilirim.. Fake room vardı eu yaptım cihazı zaten İngilizce kullanıyorum kendi orijinal romu olursa daha iyi olur diye düşünüyorum..

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spo05

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Redmi pro
Konular
7
Arkadaslar bi sorun uzerine gorusunuzu almak istiyorum Telefon ekran modunda kapalıyken WhatsApp'tan gelen mesajları göremiyorum herhangi bir zil sesi ile mesaj bildirimi gelmiyor ancak ben telefonu açınca görebiliyorum bu durumu düzeltmenin bir yolu var mıdır

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

b_kenshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
0
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza sizden ricam 5s 64 gb var elimde eu rom ile 3d touch aktif oluyormuş bu rom u nasıl edineblirim saygılar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaslar bi sorun uzerine gorusunuzu almak istiyorum Telefon ekran modunda kapalıyken WhatsApp'tan gelen mesajları göremiyorum herhangi bir zil sesi ile mesaj bildirimi gelmiyor ancak ben telefonu açınca görebiliyorum bu durumu düzeltmenin bir yolu var mıdır

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güvenlik - izinler - otamatik başlatma whatsapp tiki açık değilse aktif edin.

Ayarlar - pil - uygulamaların pil kullanımını yönet - uygulamalrı seçin whatsapp üstüne tıklayıp kısıtlama yok yapıp deneyin.

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza sizden ricam 5s 64 gb var elimde eu rom ile 3d touch aktif oluyormuş bu rom u nasıl edineblirim saygılar

Bootloader kildiniz açıksa romu telin hafızasına atıp twrp recovery üzerinden kurabilirsiniz.

beta rom

stabil rom

Son düzenleme:

b_kenshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Güvenlik - izinler - otamatik başlatma whatsapp tiki açık değilse aktif edin.

Ayarlar - pil - uygulamaların pil kullanımını yönet - uygulamalrı seçin whatsapp üstüne tıklayıp kısıtlama yok yapıp deneyin.

Bootloader kildiniz açıksa hafızasına atıp twrp recovery üzerinden kurabilirsiniz.

beta rom

stabil rom

teşekkür ederim emeğinize sağlık bootlaeder açık değil bu yüzden bu işlemlere bir bakayım verdiğiniz linkten indirip kuracağım türkçe desteği varmı acaba saygılar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
teşekkür ederim emeğinize sağlık bootlaeder açık değil bu yüzden bu işlemlere bir bakayım verdiğiniz linkten indirip kuracağım türkçe desteği varmı acaba saygılar
Evet vardir, türkçe dil desteği. :)

Üst Alt