Yardım Redmi Pro Şarj Sıkıntısı

frknbbr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
2
Herkese merhaba, yaklaşık 5 aydır kullandığım Redmi Pro 3/64 model telefonumda son zamanlarda ciddi bir şarj sıkıntısı yaşıyorum. Enerji tasarruf modu, senkronizasyon ayarları gibi güç tasarrufu sağlayacak her şeyi yapsam da şarjın su gibi gitmesi (örneğin 20 dakikalık NBA Live oyununda yüzde 15 şarj kaybı) gerçekten canımı sıkıyor. Şu an 8.5.2 eu Rom kullanıyorum. 100'den 0'a aldığım ekran süresi ise 4-5.5 saat arası

Sizler hangi Romları kullanıyorsunuz ve aldığınız ekran süreleri nelerdir. Batarya performasını artırmak için neler yapıyorsunuz?

djkizgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
soner
Cihazım
redmi pro
Konular
0
bendede aynı sorun var eu rom kullanıyorum haftalık surum ve ekran suresini maxsimum 3 saat alıyorum

Oyla:

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
Herkese merhaba, yaklaşık 5 aydır kullandığım Redmi Pro 3/64 model telefonumda son zamanlarda ciddi bir şarj sıkıntısı yaşıyorum. Enerji tasarruf modu, senkronizasyon ayarları gibi güç tasarrufu sağlayacak her şeyi yapsam da şarjın su gibi gitmesi (örneğin 20 dakikalık NBA Live oyununda yüzde 15 şarj kaybı) gerçekten canımı sıkıyor. Şu an 8.5.2 eu Rom kullanıyorum. 100'den 0'a aldığım ekran süresi ise 4-5.5 saat arası

Sizler hangi Romları kullanıyorsunuz ve aldığınız ekran süreleri nelerdir. Batarya performasını artırmak için neler yapıyorsunuz?
Takipteyim hocam ben de merak ediyorum millet 7-8 sat nasıl alıyor

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Belki Mi4'e özel belki de benden kaynaklanan bir şeydir ama ben custom romlara root attığım zaman şarjım çok çabuk azalıyordu . Rootu kaldırıp "Battery Calibration" uygulamasıyla kalibrasyon yaptıktan sonra düzeliyordu . Aynı şeyler sizin içinde geçerliyse bir deneyin belki işe yarar.

Oyla:
Üst Alt