Yardım Redmi pro problem

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
herkese merhaba..Redmi Pro 3-32 cihaz sahibiyim..cihazımda ekranı döndürememe ve kameranın ters çekme problemi var. Ayrıca power tuşuda çoğu zaman 2. Veya 3. Basmada algılıyor. Cihazda yere düşme, çarpma vb gibi durumlar olmadı. Cihazın bootloader kilidi açık fastbootla orjinal çin romu dahil birçok rom denendi ancak değişen birşey yok. Fikri olan ve/veya yardımcı olabilecek olan var mı? Şimdiden teşekkürler

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam..sorun düzeldi. Aslında dediğiniz menüye girmiştim ama testi yapamadigimdan dolayı düzelmemiş. Accelarator testini başarılı bir şekilde yapınca sorun düzeldi. Ama nasıl bozuldu anlamadım..Tekrar teşekkürler

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler hocam..sorun düzeldi. Aslında dediğiniz menüye girmiştim ama testi yapamadigimdan dolayı düzelmemiş. Accelarator testini başarılı bir şekilde yapınca sorun düzeldi. Ama nasıl bozuldu anlamadım..Tekrar teşekkürler
Rica ederim hocam geçmiş olsun :)

Oyla:

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Sağolun hocam

Oyla:

Mefisto2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mefisto
Cihazım
gm
Konular
9
İyi akşamlar ben bir soru sorayım bir de. Arkadaşım kilit kısmında desen hatası yapmamasına rağmen hata vermiş ve 119 dk bekleyin uyarısı veriyor. Zaman geçtikten sonra da yine aynı hatayı veriyor. Tuşlarla hard reset atmaya çalıştım ancak telefonu şarja takın resmi ( %100 dolu) veya farklı tuşlarla denediğimde de fastboot yazısı çıkıyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
İyi akşamlar ben bir soru sorayım bir de. Arkadaşım kilit kısmında desen hatası yapmamasına rağmen hata vermiş ve 119 dk bekleyin uyarısı veriyor. Zaman geçtikten sonra da yine aynı hatayı veriyor. Tuşlarla hard reset atmaya çalıştım ancak telefonu şarja takın resmi ( %100 dolu) veya farklı tuşlarla denediğimde de fastboot yazısı çıkıyor.

Oyla:

nomak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Hocam sizin durum daha farklı ama probleminiz yanlış şifre, desen vs gibi durumlarda ortaya çıkan bir durum. Ayrıca şarja bağlayın uyarısı değilde bilgisayara bağla kurulum yap gibi bir uyarıdır muhtemelen..deseni veya şifreyi hatirlamiyorsaniz yeni kurulum yaparak acabilirsiniz..ancak cihaz hafızasında ki tüm verileriniz silinecektir..

Oyla:

Mefisto2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mefisto
Cihazım
gm
Konular
9
Hocam sizin durum daha farklı ama probleminiz yanlış şifre, desen vs gibi durumlarda ortaya çıkan bir durum. Ayrıca şarja bağlayın uyarısı değilde bilgisayara bağla kurulum yap gibi bir uyarıdır muhtemelen..deseni veya şifreyi hatirlamiyorsaniz yeni kurulum yaparak acabilirsiniz..ancak cihaz hafızasında ki tüm verileriniz silinecektir..
Cevabınız için teşekkürler peki telefonun içine göremediğimiz için bu kurulumu nasıl yapabiliriz? Tuşlarla denedim olmadı çünkü.

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3

Cihazın interneti açıksa bilgisayardan Android Cihaz Yöneticisi'ne cihazdaki Google hesabıyla giriş yapıp kilitle seçeneği ile başka bir ekran kilidi koyup tekrar deneyebilirsiniz. Olmazsa cihazı sıfırlamaktan başka bir yol yok gibi gözüküyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt