- Adım
- gfhgdf
- Cihazım
- mi3
- Konular
- 41
Redmi Proda kamerada resim çekince galeriye geçiş yapmıyor bunu halletmenin bir yolu varmı ustalar
Redmi Proda kamerada resim çekince galeriye geçiş yapmıyor bunu halletmenin bir yolu varmı ustalar
6.10.20 sürümdeyim
tema konusunda ise bu son sürümü yüklerseniz sorun düzelir ama kamera aynı galeriye geçiş yapmıyor
Redmi serilerinde kronik sorun haline geldi o. Nedendir bilinmez.. Şuan için çare cihazı root edip galeri uygulamasını devre dışı bırakıp alternatif galeri yüklemek. Tavsiyem QuickpicTamam hocam. sağolun bilgi için. 6.9.15 üstüne 5-6 tane güncelleme gelmiş ancak o galeri problemi düzeltilmemiş hala... Garip ya..
Hocam ben de bugün teli 6.10.20'ye güncelledim sürekli hata verdi telefon sizde de veriyor mu ? Yoksa wipe işlemi yaptıktan sonra mı yüklemeliyim bu romu. Bu hatalardan dolayı 6.9.22'ye geri döndüm sizde bir hata var mı ?6.10.20 sürümdeyim
tema konusunda ise bu son sürümü yüklerseniz sorun düzelir ama kamera aynı galeriye geçiş yapmıyor
Hocam bu sürümde Türkçe bende yok sizde de aynı mı ?Romu yuklemeden önce wipe işlemini yapin bende hata yok
Romu nerden indirdiniz bende türkçe var