Yardım Redmi Pad Pro Alınır Mı?

etarnoll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Etil
Cihazım
Note 11 PRO
Konular
2
Dostlar neredeyse tamamı ile not ve youtubeden video izlemek için redmi pad pro alacağım bu ürün çok satılan bir ürün değil ve bilgi sığlığı mevcut aranızda kullanan var mı redmi smart pen ile nasıl bir performans çıkarır.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim teknoloji konusunda biraz donanımsızım farklı cihazda önerebilirsiniz.;;)

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Ben de bu cihazı kullanıyorum, diğer adı Poco Pad eğer TR cihaz alacaksanız.
Öncelikle bu fiyata alınabilecek en uygun ve mantıklı tablet bana göre. Gayet yeterli donanıma sahip ve ekran olarak güzel. 120 hz'lik 12.1 inçlik bir ekranı var. Dizi, film ve oyun için ideal.
Pil olarak zaten daha iyisini görmedim, 10.000 mah bataryası var.
Kalem olarak ben farklı bir kalem denedim sadece ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kanvas uygulamasına notlar alabiliyor ya da çizim yapabiliyorsunuz. Sadece gezinmek için de kullanılabiliyor ayrıca.
Cihaz HyperOS 1 ile geliyor ama Hyper 2'yi de önümüzdeki ay alması bekleniyor.

Kısacası ben tavsiye ederim. Ve başka sorunuz olursa da sorabilirsiniz. İyi forumlar :)

etarnoll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Etil
Cihazım
Note 11 PRO
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu cihazı kullanıyorum, diğer adı Poco Pad eğer TR cihaz alacaksanız.
Öncelikle bu fiyata alınabilecek en uygun ve mantıklı tablet bana göre. Gayet yeterli donanıma sahip ve ekran olarak güzel. 120 hz'lik 12.1 inçlik bir ekranı var. Dizi, film ve oyun için ideal.
Pil olarak zaten daha iyisini görmedim, 10.000 mah bataryası var.
Kalem olarak ben farklı bir kalem denedim sadece ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kanvas uygulamasına notlar alabiliyor ya da çizim yapabiliyorsunuz. Sadece gezinmek için de kullanılabiliyor ayrıca.
Cihaz HyperOS 1 ile geliyor ama Hyper 2'yi de önümüzdeki ay alması bekleniyor.

Kısacası ben tavsiye ederim. Ve başka sorunuz olursa da sorabilirsiniz. İyi forumlar :)
Ben orijinal kalem ile kullanacağım hocam fakat orijinal kalem stokta yok gönlüm pad prodan yana fakat kalem stoğu gelmez ise s9fe+ almak durumunda kalacağım

hsengun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pad Pro
Konular
0
1-1,5 Ay kadar önce Redmi PAd Pro aldım, pili %80'den fazla sarj olmuyor ? Hyperos 2.0, sanırım 2 haftadır falan böyle?

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
1-1,5 Ay kadar önce Redmi PAd Pro aldım, pili %80'den fazla sarj olmuyor ? Hyperos 2.0, sanırım 2 haftadır falan böyle?

Hocam servise gönderin muhtemelen pil değişimi yapılır.

Scotuch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samed ÇİMEN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Klavyesini bulamadım Amazon'da var sadece. Nereden bulabilirim

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
14
Ayarlardan yapılıyor o.

Dostlar neredeyse tamamı ile not ve youtubeden video izlemek için redmi pad pro alacağım bu ürün çok satılan bir ürün değil ve bilgi sığlığı mevcut aranızda kullanan var mı redmi smart pen ile nasıl bir performans çıkarır.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim teknoloji konusunda biraz donanımsızım farklı cihazda önerebilirsiniz.;;)
Redmi Pad Pro (kalem ve kılıf dahil) ve Huawei MatePad 11.5 Pappermatte Edition (kalem ve kılıf dahil) var. Kalemleri de dahil. İkisi de güzel. Huawei'nin kağıt hissiyatı çok iyi. Redmi'de ise renkler daha canlı. İkisinden be memnunuz son derece.

Üst Alt