Yardım Redmi note9s çağrı kapatma sorunu

doğanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan
Cihazım
Xiaomi not9s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4
Telefon Modeli
Redmi note9s
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonla konuşma bittikten sonra çağrıyı kapatamıyorum.karsı taraf kapatirsa kapanıyor yoksa kapanmiyor.cok canımi sıkmaya basladi lutfen yardım edin

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
12.0.4 ne hangi rom anlaşılmıyor hakkında bölümünün ekran görüntüsünu atabilirmisiniz.
Birde bu sorun ne zaman başladı?

İmza : Ben rom yapmadım.

Oyla:

doğanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan
Cihazım
Xiaomi not9s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu degilmi bahsettiginiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.0.4 ne hangi rom anlaşılmıyor hakkında bölümünün ekran görüntüsünu atabilirmisiniz.
Birde bu sorun ne zaman başladı?

İmza : Ben rom yapmadım.
Bu sorun telefonu aldigimdan beri var 2.ayda aldim 3.ayda guncelleme geldi ama düzelmedi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-22-11-57-54-945_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-05-22-11-57-54-945_com.android.settings.jpg
    246,7 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
İmei işlemi yapılmadı garantili anladığım kadarıyla. Ya phone uygulaması veya operatör sorunu.
Volte wofi açtiysaniz kapatın. Garantiyi bozmamak adına playstore den önce google phone uygulamanızın güncel olup olmadığına bakin güncel ise herhangi bir arama uygulaması indirip kurun. True caller olur simpler olur. Beğendiğiniz herhangi biri olur. Ayarlar varsayılan uygulamalardan bu yeni kurduğunuz arama uygulamasını varsayılan yapın ve arama deneyin.

İMZA: Ben rom yapmadım.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Telefonla konusurken ekran kapaniyor ve acamiyorsunuz. Karsi kapatirsa acabiliyorsunuz tarzi bir problemmi var ?

Oyla:

doğanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan
Cihazım
Xiaomi not9s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei işlemi yapılmadı garantili anladığım kadarıyla. Ya phone uygulaması veya operatör sorunu.
Volte wofi açtiysaniz kapatın. Garantiyi bozmamak adına playstore den önce google phone uygulamanızın güncel olup olmadığına bakin güncel ise herhangi bir arama uygulaması indirip kurun. True caller olur simpler olur. Beğendiğiniz herhangi biri olur. Ayarlar varsayılan uygulamalardan bu yeni kurduğunuz arama uygulamasını varsayılan yapın ve arama deneyin.

İMZA: Ben rom yapmadım.
Evet telefon garantili dediginiz uygulamayi play storeden baktim guncel degilmis guncelledim.umarim sorun düzelir.dediginiz true caller simpler sanirim arama uygulamasi onu ayri mi kuracaz.güncellemeden sonra bakalim belki düzelir.yardıminız icin çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonla konusurken ekran kapaniyor ve acamiyorsunuz. Karsi kapatirsa acabiliyorsunuz tarzi bir problemmi var ?
Yok ekran kapanmıyor.telefon goruşmesi bitince ben aramayi sonlandıramiyorum.cagri kapanmiyor yani karsi taraf kapatinca cagri kapaniyor.ekran ile alakali sorun yok

Oyla:
Üst Alt