Yardım Redmi note8pro pc de döngü halinde usb port da baglanti kopma sorunu!

osm222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muıu
Cihazım
xıaomi redmi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi note8pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note8 pro hardbrick oldu. Telefona sp flash ile rom flashlamak istedigimde cihaz Pc aygit yöneticisnde döngü halinde gorunuyor ve hemen kayboluyor. Duzenli gorunur durumda VCOM portunda durmadigi icin de flaslayamiyorum.
Recovery moda, fastboot moda girmiyor. Sadece sarj olurken isik yaniyor, tus kombinasyonu yapinca titriyor.
Windows7- 8- 10 da pc lerde denedim durum aynı.
Bilgisayarlarda 3 adet Red mi note8 pro modeli denedim qcaba benim telefonumun sarj soketinde mi sorun var diye ama benim cihaz haricindeki diger iki cihazda ayni sekilde usb port baglanip kopuyor. Bu modele haiz bisey mi? Nasil atlatiriz bu durumu?
Fikri olan var mı?
Xiaomi sitesinden quallcom sürücü, mtk Usb driver, adb drivelar indirilip kuruldu.

Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Redmi note8 pro hardbrick oldu. Telefona sp flash ile rom flashlamak istedigimde cihaz Pc aygit yöneticisnde döngü halinde gorunuyor ve hemen kayboluyor. Duzenli gorunur durumda VCOM portunda durmadigi icin de flaslayamiyorum.
Recovery moda, fastboot moda girmiyor. Sadece sarj olurken isik yaniyor, tus kombinasyonu yapinca titriyor.
Bilgisayarlarda 3 adet Red mi note8 pro modeli denedim qcaba benim telefonumun sarj soketinde mi sorun var diye ama benim cihaz haricindeki diger iki cihazda ayni sekilde usb port baglanip kopuyor. Bu modele haiz bisey mi? Nasil atlatiriz bu durumu?
Fikri olan var mı?
Xiaomi sitesinden quallcom sürücü, mtk Usb driver, adb drivelar indirilip kuruldu.
Merhaba oncelikle sakin ol istersen teamwiewer ile baglanabilirim

Oyla:

osm222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muıu
Cihazım
xıaomi redmi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Detayları vermek istedim. Soru-cevap esnasinda vakit kaybi olmamasi icin :). Timewiwer ile baglanti icin ne zaman uygun olursunuz?
Hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detayları vermek istedim. Soru-cevap esnasinda vakit kaybi olmamasi icin :). Timewiwer ile baglanti icin ne zaman uygun olursunuz?
Benim icin farketmez siz ne Zaman uygunsaniz

Oyla:

osm222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muıu
Cihazım
xıaomi redmi
Konular
5
Hemen

Benim icin farketmez siz ne Zaman uygunsaniz
Semih bey. Ben işteyim. Aksam isiniz yoksa size ulassam uygun olur mu? Uygunsa burdan yazayim veya ozelden numara yazarsaniz. İsten sonra WhatsApp tan ulasayim size.

Oyla:

osm222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muıu
Cihazım
xıaomi redmi
Konular
5
Semih bey. Ben işteyim. Aksam isiniz yoksa size ulassam uygun olur mu? Uygunsa burdan yazayim veya ozelden numara yazarsaniz. İsten sonra WhatsApp tan ulasayim size.
Hazirda tutmami istediginiz programlar varsa, pc masaüstüne hazirlarim

Hocam WhatsApp değilde telegram dsha uygun olur benim için bu arada akşam kaç gibi
Olur telegram adresinizi verir misiniz? 6dan sonra ne zaman derseniz ben hazir beklerim isizi

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Evet var hemen linkleri atayım

Olur telegram adresinizi verir misiniz? 6dan sonra ne zaman derseniz ben hazir beklerim isizi

Öncelikle bu programları yükleyin ve brom moda almayı deneyin ama brom moda alırken şarjdan çıkarın ses kısma tuşuna basılı tutun 5-10 saniye sonra bilgisayara bağlayın

Yukarıdaki benim alintiladigim mesaja basip oradaki linkleri indirin

Ayrıca telefonunuz mtk oldugu icin şanslısınız

Fikri olan var mı?
Bunları kur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt