- Adım
- muıu
- Cihazım
- xıaomi redmi
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 11
- Telefon Modeli
- Redmi note8pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Redmi note8 pro hardbrick oldu. Telefona sp flash ile rom flashlamak istedigimde cihaz Pc aygit yöneticisnde döngü halinde gorunuyor ve hemen kayboluyor. Duzenli gorunur durumda VCOM portunda durmadigi icin de flaslayamiyorum.
Recovery moda, fastboot moda girmiyor. Sadece sarj olurken isik yaniyor, tus kombinasyonu yapinca titriyor.
Windows7- 8- 10 da pc lerde denedim durum aynı.
Bilgisayarlarda 3 adet Red mi note8 pro modeli denedim qcaba benim telefonumun sarj soketinde mi sorun var diye ama benim cihaz haricindeki diger iki cihazda ayni sekilde usb port baglanip kopuyor. Bu modele haiz bisey mi? Nasil atlatiriz bu durumu?
Fikri olan var mı?
Xiaomi sitesinden quallcom sürücü, mtk Usb driver, adb drivelar indirilip kuruldu.
Recovery moda, fastboot moda girmiyor. Sadece sarj olurken isik yaniyor, tus kombinasyonu yapinca titriyor.
Windows7- 8- 10 da pc lerde denedim durum aynı.
Bilgisayarlarda 3 adet Red mi note8 pro modeli denedim qcaba benim telefonumun sarj soketinde mi sorun var diye ama benim cihaz haricindeki diger iki cihazda ayni sekilde usb port baglanip kopuyor. Bu modele haiz bisey mi? Nasil atlatiriz bu durumu?
Fikri olan var mı?
Xiaomi sitesinden quallcom sürücü, mtk Usb driver, adb drivelar indirilip kuruldu.
Son düzenleme: