Yardım Redmi note8 Pro Sorun

tayfunozyon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tayfun
Cihazım
Redmi note8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi note8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar aranıza redmi note8 Pro ile yeni katıldım fakat bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
1: Telefonumda ekran jelatini yok ve cep modu kapalı olmasına rağmen telefon konuşması yaparken ekran hemen kapaniyor ve güç tuşuna basmadan ekran gelmiyor.(sanki telefon hala kulagimdaki gibi ekran kapalı.)
2.: Birini ararken İlk çalma sesi daha kısık sonraki daha yüksek sesle çıkıyor)
3: ortam ekranı tuşuna bastigim zaman ekrana saat ve bildirim ışığı koyamıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cemre Hanım

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cemre
Cihazım
xiaomi mi max 3
Konular
10
Merhabalar aranıza redmi note8 Pro ile yeni katıldım fakat bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
1: Telefonumda ekran jelatini yok ve cep modu kapalı olmasına rağmen telefon konuşması yaparken ekran hemen kapaniyor ve güç tuşuna basmadan ekran gelmiyor.(sanki telefon hala kulagimdaki gibi ekran kapalı.)
2.: Birini ararken İlk çalma sesi daha kısık sonraki daha yüksek sesle çıkıyor)
3: ortam ekranı tuşuna bastigim zaman ekrana saat ve bildirim ışığı koyamıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yazılımsal gibi göründü bana bu sorunlar. Hangi rom yüklü ? Cihaza yeniden yazılım kurmanız mümkün ise bir deneyin derim

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Redmi 8 pro da ortam ekrani ozelligi kapali normalde. Miui optimizasyonunu kapatip acmissinizdir ama tema olmadigi icin devreye girmez. O ozelligi kapalin tutun cunku default olarak calismiyor. Zaten tema secemedikce de devreye girmez. Amoled vs isimlerde uygulamalarla dsstekleyerek kullanabilirsiniz.

Telefonla konusurken ekranin kapanmasi normal. Fakat geri acilmamasi kismi dusundurucu. Konusurken ekran kapanmaz ise zaten saga sola dokunur suratiniz. Cep modu o konudan biraz daha farkli.

Birini ararken calma sesi de o modelde biraz degisik sanirim. Mi 8/pro kullanirken arama yaparken bende degisik seylerle karsilasiyordum. Bazen calma sesi duymadigim da oluyordu. Arayici olarak google cevirici var o telefonda

Bu uygulama ile deneyebilirsiniz. Ama ekran amoled olmadigindan gercegi gibi olmaz. Biraz daha farkli calisip sarj yiyebilir. Ama acayip janjanli bir uygulamadir. Mesaj falan gelince disko topu gibi oluyor ekran :) .Mi 9T lerde varsayilanda var ama yine de kapali tutuyorum ben.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt