Çözüldü Redmi note8 pro hard brick yardım

cihankorkmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 pro global cihazıma imei repair yaptım bl kilidi açmışken rootda atayim dedim attımda twrp ile root attım 1 aydır sorunsuzdu cihaz şarj bittiği için kapandı açmak istediğimde direk olarak fastboota atıyordu power + volume + yaptığımda twrp menüsüne girebiliyordum twrpden system dahil herşeyi silip hafıza kartından stock rom kurmaya çalıştım kurulduktan sonra telefon kapandı dahada açılmadı power tuşuna basınca hiçbir tepki yok sadece şarja veya pcye bağlayınca beyaz led yanıyor bana bu konuda yardımcı olmanızı umuyorum teşekkürler.
Android versiyon 10
miui 12 idi en son
Not:Pc ye bağlayınca hiçbir tepki alamıyorum ne yapıcam bilemedim

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
hafıza kartından stock rom kurmaya çalıştım
Android versiyon 10
miui 12 idi en son
Hafıza kartından stock rom ilk defa duydum olmaz diye biliyorum çünkü sitenin meşhur tamircisi zenex var diyolar adminler yardımcı olurlar sana muhtemelen

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Repair işlemi yaptığınıza göre flash toola aşınasiniz demektir pcde flash tool u açın usbye pcye bağlayın ses kısmaya basılı tutarak usbyi telefona takın PC üzerinden flash toolda refresh yapın eğer cihazı görürse (genelde görür) firmware yolu gösterip clean all işaretleyip kurulum yapın

Oyla:

cihankorkmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Repair işlemi yaptığınıza göre flash toola aşınasiniz demektir pcde flash tool u açın usbye pcye bağlayın ses kısmaya basılı tutarak usbyi telefona takın PC üzerinden flash toolda refresh yapın eğer cihazı görürse (genelde görür) firmware yolu gösterip clean all işaretleyip kurulum yapın
hocam dediğiniz gibi yaptım fakat telefonu bütün driverlar kurulu olmasına rağmen görmüyor acaba imei attığım bilgisarda yapmıyorum o yüzden olabilirmi o pc de sorunsuz miflash görüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafıza kartından stock rom ilk defa duydum olmaz diye biliyorum çünkü sitenin meşhur tamircisi zenex var diyolar adminler yardımcı olurlar sana muhtemelen
zenex hocam yoğunluktan servis kabul etmiyormuş

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam dediğiniz gibi yaptım fakat telefonu bütün driverlar kurulu olmasına rağmen görmüyor acaba imei attığım bilgisarda yapmıyorum o yüzden olabilirmi o pc de sorunsuz miflash görüyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zenex hocam yoğunluktan servis kabul etmiyormuş
Sanırsam android 9 rom kurdunuz twrp üzerinden. Hiç uğraşmayın derim. Yetkili hesap şart

İnternetten araştırır iseniz bu işi yapan başka kişileri bulabilirsiniz. İşinin ehli olmasına dikkat ediniz daha sonra telefon elinizde patlayabilir. Arka kapak felan açılmıyor bu telefonda vs.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Redmi note 8 pro global cihazıma imei repair yaptım bl kilidi açmışken rootda atayim dedim attımda twrp ile root attım 1 aydır sorunsuzdu cihaz şarj bittiği için kapandı açmak istediğimde direk olarak fastboota atıyordu power + volume + yaptığımda twrp menüsüne girebiliyordum twrpden system dahil herşeyi silip hafıza kartından stock rom kurmaya çalıştım kurulduktan sonra telefon kapandı dahada açılmadı power tuşuna basınca hiçbir tepki yok sadece şarja veya pcye bağlayınca beyaz led yanıyor bana bu konuda yardımcı olmanızı umuyorum teşekkürler.
Android versiyon 10
miui 12 idi en son
Hocam önceki ROM neydi ve twrp den geçtiğiniz ROM nedir?Eğer twrp üzerinden downgrade yaptıysanız geçmiş olsun.Ama PC yi telefona bağlayın ve aygıt yöneticisini açın.Ses açma veya kısma tuşlarına basılı tutarak mediatek preloader diye bir şey geliyor mu?Gelmiyorsa mediatek preloader driver yazarak indirin ve bir daha deneyin.Ama anladığım kadarıyla önceden herhangi bir brick önlemi de almamışsınız.Evet tek çözüm yetkili hesap :/

Oyla:

cihankorkmaz81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır yetkili hesap olan bir arkadaşla irtibattayım bakalım uzaktan yardım ile yapabilceğini söylüyor

Oyla:
Üst Alt