Rom redmi note8 pro görüşme kayıt

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
arkadaşlar parası ile bu cihazı düzeltebilecek biri var mı şikayetim görüşmeleri ses kayıdı yapmıyor ve kişi menüsü ! ben cesaret edemedim telefonu kurcalamakta istemiyorum istanbul beylikdüzünde yim ! eu rom ile oluyormuş garanti umrumda değildir.saygılar.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu romu kurun hocam orijinal ses kayıt olur.

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ACR kullanın hocam?
bu çözümü çoktan denedim malesef telefon bloke ediyor 3.parti yazılımlarıda google yasaklamış diye okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu romu kurun hocam orijinal ses kayıt olur.

stoya abi zaten kurmayı bilsem :) arkadaşlar yazıyor ama riskli diyorlar bozarsın filan !

bu çözümü çoktan denedim malesef telefon bloke ediyor 3.parti yazılımlarıda google yasaklamış diye okudum

stoya abi zaten kurmayı bilsem :) arkadaşlar yazıyor ama riskli diyorlar bozarsın filan !

ama ,
2 . secenek denedim direk hata veriyor.

1.secenek şimdi deneyecegim ama nasıl yapıldıgını bilemedım ota ile size ulaşmasını bekleyin diyor bu inen dosyayı telefona kurup calıştırırsam yazılım kendimi gelecek güncelleme gibi ?

3.secenek daha riskli gibi şimdi bu cihaz bozulursa söktürmek gerekir diyorlar kilit için

Son düzenleme:

greentrr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
savaş koç
Cihazım
redmi note4x
Konular
1
merhabalar bende yeniyim pek de bir bilgim yok yönlerirseniz çok iyi olur benim için, note4 de sorunsun kayıt yapabiliyordum ancak redmi 8 aldım görüşme kayıt menüsü yok, acr proğramı istikrarlı çalışmıyor google sıkıntı yapıyor galiba, görüşme kayıt benim için önemli yardımcı olabilirseniz sevinirim

yusufmercan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Hindistan romu indir telefoncuya götür ben bu romu yükletmek istiyorum de mutlaka seni bi yere yönlendirir

Üst Alt