Yardım Redmi Note8 Bootloader Açamıyorum

xxasaxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
mi8 inş
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar 2020 başlarında bir Redmi Note8 aldım sim1 de uzun süre kullandm kapatılacağı uyarısını alınca sim2 ye geçtim. imei atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyormuş videolardaki herşeyi 2 ay önce yaptım. 1400 küsür saat süre vermişti iki gün önce doldu o süre bugün tekrar fast boot ile açıp unlock dedim yine 1400 gün daha verdi nasıl olacak ne olacka bilmiyorum bu olaydan sıkıldım bunun daha kolay bi yolu yokmu nasıl imei atılacak bu cihaza ücretli yardımda alabilirim.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Merhaba arkadaşlar 2020 başlarında bir Redmi Note8 aldım sim1 de uzun süre kullandm kapatılacağı uyarısını alınca sim2 ye geçtim. imei atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyormuş videolardaki herşeyi 2 ay önce yaptım. 1400 küsür saat süre vermişti iki gün önce doldu o süre bugün tekrar fast boot ile açıp unlock dedim yine 1400 gün daha verdi nasıl olacak ne olacka bilmiyorum bu olaydan sıkıldım bunun daha kolay bi yolu yokmu nasıl imei atılacak bu cihaza ücretli yardımda alabilirim.
Zenex hocamız ile konuşun

Oyla:

xxasaxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
mi8 inş
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 aydır bekliyorum. sürekli ileri atıyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:
Üst Alt