Yardım Redmi note7 Vowifi sorunu

hazar49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hazar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar elinde redmi note7 telefonu olup hattı TürkTelekom olan Vowifi çalıştırabilen varmı?Volte servisini bir şekilde halettim ama Vowifiyi bir türlü aktif edemedim.Yapan varsa destek bekliyorum.şebekem burda sorunlu daha önce Vodafone dayken sıkıntı yoktu.Fakat TT mobilde sorunlu desteklemiyor.

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
Arkadaşlar elinde redmi note7 telefonu olup hattı TürkTelekom olan Vowifi çalıştırabilen varmı?Volte servisini bir şekilde halettim ama Vowifiyi bir türlü aktif edemedim.Yapan varsa destek bekliyorum.şebekem burda sorunlu daha önce Vodafone dayken sıkıntı yoktu.Fakat TT mobilde sorunlu desteklemiyor.
Vodofone cihazı resmi olarak desteklediği için sorun yaşamazsınız fakat tt ve Turkcell desteklemiyorlar. Bu sebeple etkinleşmiyor VoWifi. Ben sırf bu nedenle vodofone operatorune geçiş yaptım. Tt de volte açılıyor ama denediğimde o zaman 168,155 vs bu tarz numaraları ararken sunucu hatası veriyordu vodofone da olmuyor bu. Bir deneyin isterseniz çünkü ileride sorun olabilir. Ama vowifi vodofone dışında çalışmıyor maalesef.

Oyla:

hazar49

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hazar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodofone cihazı resmi olarak desteklediği için sorun yaşamazsınız fakat tt ve Turkcell desteklemiyorlar. Bu sebeple etkinleşmiyor VoWifi. Ben sırf bu nedenle vodofone operatorune geçiş yaptım. Tt de volte açılıyor ama denediğimde o zaman 168,155 vs bu tarz numaraları ararken sunucu hatası veriyordu vodofone da olmuyor bu. Bir deneyin isterseniz çünkü ileride sorun olabilir. Ama vowifi vodofone dışında çalışmıyor maalesef.
Hocam note7 hem Turkcell'de hemde Vodafone'da Vowifi özelliğini destekliyor lanet olası TTmobilde desteklemiyor.

Oyla:

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
Hocam note7 hem Turkcell'de hemde Vodafone'da Vowifi özelliğini destekliyor lanet olası TTmobilde desteklemiyor.
Ben çift hat kullanıyorum Turkcell'de hiçbir şekilde açamadım herşeyi denedim. Tt de de açılmıyor malûm.

Oyla:

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
Telekom artık volte ve vowifi destekliyor. Tek sorun rn7 de vowifi çalışmıyor hattım bimcell. Çözüm bilen varsa yazsın lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telekom artık volte ve vowifi destekliyor. Tek sorun rn7 de vowifi çalışmıyor hattım bimcell. Çözüm bilen varsa yazsın lütfen.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-28-15-42-01-291_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_2020-07-28-15-42-01-291_com.tmob.AveaOIM.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 38
Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Turkcell de nasıl çalıştırabildiniz?
bu yöntem ile note 7 - a2 - note 10 pro cihazlarda sıkıntısız şekilde açıldı deneyebilirsiniz

Oyla:

burak0678

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Aydoğa
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Mühendis
Konular
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende desteklemiyor gözüküyor. Acaba siz bir başvuruda mı bulundunuz?

Oyla:

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm