Yardım Redmi note6 pro

bulutdemirel34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bulut
Cihazım
mi8
Konular
9
Herkese selamlar,
Bugün Facebook'ta birisinden aldığım telefon geldi telefona imei atılmış atılmasında sorun yok telefonun portre kameraları kötü çizgiler çıkıyor ekranda ve kendi kendine 42 derece olup şsrjı 10 dakkada yüzde 15 gitti cebimdeyken ve kapandı. Format atmaya korkuyorum atılan imei silinir diye ve güncelleme mevcut onuda yükleyemiyorum korkudan. Ne yapmam lazım. Telefonu hediye edeceğim için twrp root falan yüklemek istiyorum kilidi kapalı yazıyor sonradan bi sorun bi sıkıntı olursa elimizde patlamasın.
Sorunun özeti. Telefonun portre kameralarında sıkıntı var belki format atarsam veya güncellersem geçer diye düşünüyorum ama bunları yaparsam imeileri silinir diye korkuyorum twrp ve root yükleyemedim korkudan. Elimde mi8 var buna birşeyler yapmaktan bukadar korkmuyorum. Daha önce bu şekilde mi6 kalmıştı elimde o yüzden root atmak ve mi kilidini açmak istiyorum ( kiliy açıktır olmasa imei atılmaz diyecekler iiçin bende öyle düşünüyorum ama ayarlarda kilitli yazıyor) acil yardım lazım telefonu bozuksa bugun geri yollamam lazım. Değilse güncelleyebilirsem yarın hediye olarak yollamam lazım

Ekli dosyalar

• 15524793463273900731243779063141.jpg
    15524793463273900731243779063141.jpg
    846,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 15524793719661170910024070128737.jpg
    15524793719661170910024070128737.jpg
    938,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 15524794027436793680430196671738.jpg
    15524794027436793680430196671738.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 23

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Herkese selamlar,
Bugün Facebook'ta birisinden aldığım telefon geldi telefona imei atılmış atılmasında sorun yok telefonun portre kameraları kötü çizgiler çıkıyor ekranda ve kendi kendine 42 derece olup şsrjı 10 dakkada yüzde 15 gitti cebimdeyken ve kapandı. Format atmaya korkuyorum atılan imei silinir diye ve güncelleme mevcut onuda yükleyemiyorum korkudan. Ne yapmam lazım. Telefonu hediye edeceğim için twrp root falan yüklemek istiyorum kilidi kapalı yazıyor sonradan bi sorun bi sıkıntı olursa elimizde patlamasın.
Sorunun özeti. Telefonun portre kameralarında sıkıntı var belki format atarsam veya güncellersem geçer diye düşünüyorum ama bunları yaparsam imeileri silinir diye korkuyorum twrp ve root yükleyemedim korkudan. Elimde mi8 var buna birşeyler yapmaktan bukadar korkmuyorum. Daha önce bu şekilde mi6 kalmıştı elimde o yüzden root atmak ve mi kilidini açmak istiyorum ( kiliy açıktır olmasa imei atılmaz diyecekler iiçin bende öyle düşünüyorum ama ayarlarda kilitli yazıyor) acil yardım lazım telefonu bozuksa bugun geri yollamam lazım. Değilse güncelleyebilirsem yarın hediye olarak yollamam lazım
Anlattığınız şeyler normal değil o sürümde böyle hatalar yoktu. Aldığınız yer ile görüşün derim.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Herkese selamlar,
Öncelikle geçmiş olsun hocam :(

mmengi hocamın da bahsettiği gibi
Telefonunuzda meydana gelen bu sorunlar normal ve olağan değildir.

Sorununuz donanımsal olabileceği gibi
Yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olmayan yazılımcıların elinden geçtiğinden dolayı da meydana gelmiş olabilir.

Üzerinde herhangi bir işlem yapsanız bile Garanti sonuç alacağınız kesin değil.

Bu yüzden hiç riske girmeyerek
Eğer cihazı iade etme imkanınız var ise
bir an önce cihazı satın aldığınız kişi ya da kurum ile görüşerek
İade veya Değişim işlemlerini başlatmanızı şiddetle tavsiye ederim.

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Kesinlikle iade. Hakkınız savunun hocam.

Üst Alt