Yardım Redmi note5 Telefon Açık Ekran Yok

amadeus06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali ihsan
Cihazım
redmi note5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
En son güncellemeyi aldım. rom ve versiyonu bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

Redmi note5 telefonum sabah normal bir şekilde çalışıyordu. whatsapp, spotify gibi uygulamaları kullandım. Daha sonra telefonu wifi'a bağlamak istedim bağlanmadı. Başka bir araçtan bağlantıyı kontrol ettim. Sorun internet bağlantısında değildi.
Yeniden başlat yaptım.2 saate yakın süredir siyah ekranda dönen beyaz yuvarlak var sadece. Başka telefondan mesaj atınca bildirim sesi geliyor. Arayınca da çalıyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
Merhabalar,

Redmi note5 telefonum sabah normal bir şekilde çalışıyordu. whatsapp, spotify gibi uygulamaları kullandım. Daha sonra telefonu wifi'a bağlamak istedim bağlanmadı. Başka bir araçtan bağlantıyı kontrol ettim. Sorun internet bağlantısında değildi.
Yeniden başlat yaptım.2 saate yakın süredir siyah ekranda dönen beyaz yuvarlak var sadece. Başka telefondan mesaj atınca bildirim sesi geliyor. Arayınca da çalıyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
cihazı bilgisayara bağlayın hoparlör açık olusn, ses kısma tuşu ve power tuşuna basılı tutun cihaz resetlesin mi logosunu görünce bırakın. bilgisayardan aygıt çıkarıldı sesi gelince mi logosu görünmesi gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt