Alış Redmi Note4 veya Redmi 4x satmayı düşünen

Hasan0990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Memur
Konular
11
Aydın'da oturuyorum temiz Redmi Note4 veya Redmi 4x satmayı düşünen arkadaşlar var mı?

ASUS_X00ID cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aydın'da oturuyorum temiz Redmi Note4 veya Redmi 4x satmayı düşünen arkadaşlar var mı?

Sıfır satan satıcı arkadaşlar çok. İstersen onlarla konuş. Sıfır fiyatıyla satılacak ikinci el fiyatı arasında ciddi fark olmaz bence. Sıfır daha mantıklı bence

Hasan0990

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Basri
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Memur
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır satan satıcı arkadaşlar çok. İstersen onlarla konuş. Sıfır fiyatıyla satılacak ikinci el fiyatı arasında ciddi fark olmaz bence. Sıfır daha mantıklı bence
Haklısınız aynı ya da yakın yerde temiz varsa diye düşündüm.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Merhaba ben Redmi note 4 ümü satıyorum başka bir cihaz almaya karar verdim 3gb ram 32gb hafızalı modeli mevcut elimde . 2 bucuk 3 aylık cihaz herhangi bir sorunu yok. Ciziksiz kutulu aksesuarlı İstanbulda oturuyorum.Cihazı yine bu siteden sefa beyden sıfır olarak satın aldım. 700 tl ye verebilirim düşünürseniz.Güven sorunu yaşarsanız eger sefa bey referans olabilir bana diye düşünüyorum eger düşünürseniz özel mesaj gönderin konuşalım. Cihazım siyah renktir .Kendi youtube kanalım var ordan cihazıma bakabilirsiniz...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
[doublepost=1518740759,1518740489][/doublepost]Abone olursanız ayrıca mutlu olurum :))) Reklam gibi oldu biraz ama en azından Xiaomi kullanıcıları ile paylaşım içinde olmak en dogrusu diye düşünüyorum :)

mrpncr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
note 4x
Konular
1
Hasan bey selamlar, eğer hala satınalma yapmadıysanız 3 aylık pasaport kayıtlı note 4x, 4gb ram 64 gb rom olan cihazımı satıyorum.

Üst Alt