Çözüldü Redmi note11 pro 4g (viva) Bootloop Sorunu (fastboot modu çalışmıyor, recovery yok.)

QPaybs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burq
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS1.0.4.0
Telefon Modeli
viva
Bootloader Kilidi
Açık
Sürekli yeniden başlatıyor fastboot moduna girmiyor. İçine kurmayı başardığım orangefox da başka bir recovery yazarken bozuldu. (sonradan fark ettim telefona attığım 120mb dosyayı 16kb olarak kopyalamış tekrarladığımda da aynısı oldu kapatıp açınca recovery çöp oldu) Recovery çöp olmadan önce Fastboot moduna sadece orangefoxun fastboot bağlantısıyla girebiliyordum fakat bazı işlemler olmuyordu. Telefonun kendi main fastboot (bootloader) moduna girdiğimde ise başka cihazlarda da test ettiğim şekilde bilgisayarım sadece bu telefonu görmüyordu (yanı bilgisayardaki driverlarda sorun yok.)
Tek seçeneğim telefonu sökmek fakat bu model için çok sıkıntılı. şuan sürekli aç kapa yapıyor ve hiçbir müdahaleye yanıt vermiyor. bir yolu var mı telefonu bi şekilde açmanın?

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
"uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz." demiş aşağıda ismini verdiğim hocamız:

H.kadioglu

NOT: SP Flashtool ile rom flashlayarak sorunu kendisi çözmüş ama yedekten yükledikten sonra cihaz açılmış.

Son düzenleme:
Oyla:

QPaybs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burq
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz." demiş aşağıda ismini verdiğim hocamız:

H.kadioglu

NOT: SP Flashtool ile rom flashlayarak sorunu kendisi çözmüş ama yedekten yükledikten sonra cihaz açılmış.
İşte aynısını yapacağım ama yapamıyorum çünkü telefon sürekli yeniden başlıyor, BROM moda alamıyorum.

Oyla:

QPaybs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burq
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şöyle bi hata çıkıyor ve aynı şekilde diğer araçlarda da sorun yaşıyorum. Bu toolda daha açıklayıcı loglar. (daha önce kullandım)

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Eğer cihazın kapatılabiliyorsa sorun yok, SPflashtool kapalı iken telefona rom yazabiliyor. Programı çalıştır, download moduna al (format değil, o son seçenek) sonra telefonu kapalı iken bilgisayara bağla.
Şu videoyu bi izle inşaallah faydası olur:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

QPaybs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burq
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
Eğer cihazın kapatılabiliyorsa sorun yok, SPflashtool kapalı iken telefona rom yazabiliyor. Programı çalıştır, download moduna al (format değil, o son seçenek) sonra telefonu kapalı iken bilgisayara bağla.
Şu videoyu bi izle inşaallah faydası olur:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Cihazı açmayı başardım fakat cihaz Fastboot modunda bağlayamıyorum. hiçbir şekilde bilgisayarım görmüyor diğer mediatek telefonlarımı bağladığımda görüyor fakat bu cihazı görmüyor.

Oyla:

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
38
Bazı cihazlarsda şarj board'ı vardır, bu arızalandığı zaman cihaz şarj alır ama hiç bir şekilde data aktarımı olmaz. Telefon açık iken bilgisayar MTP olarak görüyor mu? Eğer hiç görmüyorsa ya driverla ilgilidir veya şarj board'ı arızalıdır. Mi 8 telefonda başıma gelmişti, hemen sattım, sadece "alo" diyebilecek birisine. (NOT: aldığımda cihazda arıza vardı, sahibi farkında değilmiş)

Son düzenleme:
Oyla:

QPaybs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burq
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
BROM modunda SP FLASH Tool kullanarak çözdüm, diğer bypass yazılımları çalışmadı. Kendi frimware dosyamı tekrar flashladım.

Oyla: Çözüm
Üst Alt