Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi Note10 Pro Sesli Konuşurken 4.5g internet kesiliyor.
Telefona imei attırdıktan sonra konuşma esnasında 4.5g internet kesiliyor ve internet bağlantı sorunu yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
Konuyu da inş. doğru yere açmışımdır
Telefona imei attırdıktan sonra konuşma esnasında 4.5g internet kesiliyor ve internet bağlantı sorunu yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
Konuyu da inş. doğru yere açmışımdır
hangi operatör kullanıyorsanız volte açın volte 4g varken telefonla konusabilmek diyebiliriz volte yoksa arama geldiginde telefon 3g ye düşecektir 3g şebekesi bölgenizde düşükse ulaşılamıyor hatası da gelebilir eger imei numaranız volte desteklemiyorsa "türk telekom bunu yapıyor" başka volte destekli bir telefonda volte açın sonra kendi telefonunuza takın volteyi sms olarak açacaksınız telefonun üzerinden de ayarları yapılı olması gerekiyor
*#*#86583#*#* bu kodla volteyi aç
ayarlarda sim kartlar ve mobil ağlardanda açılıp açılmadığını kontrol et.
*#*#4636#*#* ordanda sim hangi kartta ise açabilirsin.
hangi operatör kullanıyorsanız volte açın volte 4g varken telefonla konusabilmek diyebiliriz volte yoksa arama geldiginde telefon 3g ye düşecektir 3g şebekesi bölgenizde düşükse ulaşılamıyor hatası da gelebilir eger imei numaranız volte desteklemiyorsa "türk telekom bunu yapıyor" başka volte destekli bir telefonda volte açın sonra kendi telefonunuza takın volteyi sms olarak açacaksınız telefonun üzerinden de ayarları yapılı olması gerekiyor
Yukarıdaki kodları yaptım fakat sonuç alamadım
VOLTE yazıp 5555 yolladım ama cevap gelmedi,
Vodaf. yanımda uygulamasından volte desteğine baktım cihaz uyumlu değil yazıyor.
Şimdi Samsung cihazla denedim, uygulamadan aynı şekilde uyumlu değil yazıyor. şuan da şebeke gitti geri geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vowifi açıldı fakat telefonla konuşurken 4.5g "3g" yada "H" ye düşüyor.
*#*#86583#*#* tuşlayıp DİSABLE olarak kalması gerekiyor
*#*#869434#*#* uşlayıp DİSABLE olarak kalması gerekiyor
sonra sim mobil ayarlarına LTE seçenekleri geldi aktif olarak işaretledim.
Wifi bağlıyken vowifi açılıyor ama normal internet 4.5g açıkken telefonla görüştüğümde 3g düşüyor yakın zamanda onu da çözeriz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malesef hiç bir şekilde sorun çözülmedi.
Farklı cihaza takıp Vodafon m.h. ile de görüştüm volte kapattırıp tekrar açtırdım ama olmadı. telefon sesli arama yaparken 3g ye düşmeye devam ediyor.
ayarlar kısmında volte seçeneği mevcut ve aktif.
*#*#4636#*#* adem arkadaşımızin yazdığı bu kodu girdikten sonra telefon bilgileri ekranı gelecek oradan tercih edilen ağ türünü LTE only olarak değiştir. Benim sorun çözüldü teşekkür ederim.