- Adım
- Burak
- Cihazım
- Redmi Not10 Pro
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar, cihazımı sabah kalktığımda recovery ekranında buldum büyük ihtimal magisk modüllerinden olduğunu düşünüp son yüklediğim launcher modülünü twrp üzerinden sildim ama yinede açılmadı sürekli siyah ekran ve yeniden başlatıyordu bootloop saver yüklü olmasına rağmen. Bende format data yaptım ve hazır yeniden yükleyeceksem miui 14 geçiş yapayım dedim. ve kendi sitesinden global sweet_global_images_V14.0.4.0.TKFMIXM_13.0 bu romu indirip fastboot ile flashladım. Fakat cihaz önce nv corrupted data hatasını verdi buradan ve can yılmaz hocamızın modemini yüklemeyi denedim. Fakat cihazının unlock olduğunu farkettim fastboottan kod ile baktığımda "unlock=no" yazıyordu. Mi unlock yazılımını indirerek cihazımı bağlayıp hesabıma girerek unlock ettim. Modem dosyasını yüklememe rağmen hala recovery moda atıyor dil seçim ekranından sonra. Sorun nedir ? Bir çok araştırma yaptım ama modem dosyasından kaynaklı olduğunu belirtmişler. Şu an nv corrupted data hatası almıyorum ama cihaz hep recovery bölümüne dönüyor. Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum şimdiden.