Yardım Redmi Note Pro TWRP yüklemesi

forlan77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
Redmi note pro cihazıma unlock yapıp forumda TWRP yükleme konusunu bulup adımları tamamen yaptım fakat üzerindeki Rom dan kaynaklı olarak TWRP yüklendikten sonra açılmıyor Developer Rom yüklemem gerekiyormuş resmi siteden Developer Rom indirdiğimde sistem güncelleyiciden yüklüyemiyorum güncelleme doğrulanamadı hatası veriyor bu romu nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz

forlan77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam "redmi note pro" derken hangi cihazdan bahsediyorsunuz? Cihaz modelini net olarak belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Merhaba hocam gece geç saatte uykulu şekilde yanlış yazmışım Xiaomi Redmi Pro cihazımın modeli tekrar teşekkür ederim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba hocam gece geç saatte uykulu şekilde yanlış yazmışım Xiaomi Redmi Pro cihazımın modeli tekrar teşekkür ederim

Hocam resmi sitedeki developer rom içinde Türkçe bulunmuyor ve pek çok gereksiz çin uygulamasına sahip yani kullanmanızı pek tavsiye etmem. Bootloader kilidini açtığınızı belirtmişsiniz. TWRP yüklemesi yaptıktan sonra yeniden recovery'e girip cihazı tamamen sıfırlamanız gerekiyor. Xiaomi yeni modellerinde bu şekilde bir güvenlik önlemi almış durumda. Hafızayı sıfırladıktan sonra recovery modunda telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda bilgisayarınızdan dosya transferi yapabilirsiniz. İndirmiş olduğunuz rom dosyasını telefona kopyalayıp install zip seçeneğinden yeni romu yüklediğinizde telefonunuz yeni romla açılacaktır. Rom olarak ise xiaomiieu romu kullanabilirsiniz.

Oyla:

forlan77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
Hocam resmi sitedeki developer rom içinde Türkçe bulunmuyor ve pek çok gereksiz çin uygulamasına sahip yani kullanmanızı pek tavsiye etmem. Bootloader kilidini açtığınızı belirtmişsiniz. TWRP yüklemesi yaptıktan sonra yeniden recovery'e girip cihazı tamamen sıfırlamanız gerekiyor. Xiaomi yeni modellerinde bu şekilde bir güvenlik önlemi almış durumda. Hafızayı sıfırladıktan sonra recovery modunda telefonunuzu bilgisayara bağladığınızda bilgisayarınızdan dosya transferi yapabilirsiniz. İndirmiş olduğunuz rom dosyasını telefona kopyalayıp install zip seçeneğinden yeni romu yüklediğinizde telefonunuz yeni romla açılacaktır. Rom olarak ise xiaomiieu romu kullanabilirsiniz.
Hocam twrp yi açamadığım için recovery mod üzerinden sıfırlamayı dediğin gibi yapmaya çalıştım fakat recovery mod açıldığında Miu pc suite diyip pcye usb den bağlantı kur resmi çıkıyor miu pc suite yükledim bağladım miu pc suite üzerindende görmüyor telefonu o recovery modundayken

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam twrp yi açamadığım için recovery mod üzerinden sıfırlamayı dediğin gibi yapmaya çalıştım fakat recovery mod açıldığında Miu pc suite diyip pcye usb den bağlantı kur resmi çıkıyor miu pc suite yükledim bağladım miu pc suite üzerindende görmüyor telefonu o recovery modundayken
Hocam TWRP olmadan rom dosyasını zaten yükleyemezsiniz. Öncelikel TWRP yüklemesi yapılması gerekli. Siz TWRP'yi ne şikilde yüklemeye çalıştınız?

Oyla:

forlan77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi pro
Konular
2
Hocam TWRP olmadan rom dosyasını zaten yükleyemezsiniz. Öncelikel TWRP yüklemesi yapılması gerekli. Siz TWRP'yi ne şikilde yüklemeye çalıştınız?
Hocam TWRP yi http://forum.miuiturkiye.net/konu/x...orunu-cozumu-wipe-ve-custom-rom-yukleme.5616/

Burda ki adımları izleyerek yaptım video sunu izleyerek ye yaptım recovery ve boot dosyası ile yükledim sadece recovery atarak ta denedim konuda cevaplara bakarak farklı TWRP sürümleride yükledim ama Twrp boot komutu ile çalıştır komutunu uyguladığımda hata veriyor TWRP'yi açmıyor hata veriyor

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Hocam TWRP yi http://forum.miuiturkiye.net/konu/x...orunu-cozumu-wipe-ve-custom-rom-yukleme.5616/

Burda ki adımları izleyerek yaptım video sunu izleyerek ye yaptım recovery ve boot dosyası ile yükledim sadece recovery atarak ta denedim konuda cevaplara bakarak farklı TWRP sürümleride yükledim ama Twrp boot komutu ile çalıştır komutunu uyguladığımda hata veriyor TWRP'yi açmıyor hata veriyor
twrp yi acmiyor degil de twrp kurulmuyor sanirim twrp yi cmd ekranindan kurduktan sonra ses acma ve power tuslarina basili tutmaniz yeterli yuklendiyse eger bu sekilde twrp acilacaktir

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam o konudaki TWRP dosylarını denemediniz değil mi? Onlar Mi5 içindir sizin kendi cihazınız için olan TWRP dosyalarını yüklemeniz gerekir.

Oyla:
Üst Alt