cmk10 pid=8171 dateline=1408713554' Alıntı:Redmi note yeni ulastı elime ama bir sorun var klavye acılmıyor. Hicbir yerde calismiyor . Yardimci oiabilecek arkadas varmi ?
Peki hocam cakma olup olmadigini nasil anlayabilirim cakmaysa iade edeyim hemenPme pid=8173 dateline=1408713838' Alıntı:cmk10 pid=8171 dateline=1408713554' Alıntı:Redmi note yeni ulastı elime ama bir sorun var klavye acılmıyor. Hicbir yerde calismiyor . Yardimci oiabilecek arkadas varmi ?
Eğer yüklü klavye seçili olan dili desteklemiyorsa açılmayabilir çakma olan redmi note umda aynı problemi yaşamıştım alternatif lşavyeleri deneyin
cmk10 pid=8174 dateline=1408714126' Alıntı:Peki hocam cakma olup olmadigini nasil anlayabilirim cakmaysa iade edeyim hemenPme pid=8173 dateline=1408713838' Alıntı:cmk10 pid=8171 dateline=1408713554' Alıntı:Redmi note yeni ulastı elime ama bir sorun var klavye acılmıyor. Hicbir yerde calismiyor . Yardimci oiabilecek arkadas varmi ?
Eğer yüklü klavye seçili olan dili desteklemiyorsa açılmayabilir çakma olan redmi note umda aynı problemi yaşamıştım alternatif lşavyeleri deneyin
ses açma power ile girdim bukez de xiaominin orjinal recoverysinden farklı çince recovery çıktı. ayrıca imei ve sn den sorguladığımda sorgulama kısmının yanında kırmızı çince yazılar çıktı türkçesinde kayıtlı değil gibi bişey yazıyo fakat o kazıyıp sorguladığımda yeşil çıktı hatta kontrol etmek için tekrar sorguladım bukez kırmızı ünlem çıktı. klavye açılmadığı için wirelesse de bağlanamıyorum antutu apksı atıp bakıcam özellikleri karşılaştırmak için bana yardımcı olabilirmisiniz ürün orjinal mi değil mi kafam çok karıştıproton252 pid=8190 dateline=1408717773' Alıntı:Fastboot moda girmiş olabilirsiniz.
Ses açma ve güç tuşu yada ayarlar > telefon hakkında > güncelleme uygulamasının seçeneklerinden recovery modunda başlat seçeneği ile deneyin.