- Adım
- CemilToker
- Cihazım
- Redmi Note 9s
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 11.0.3
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9s
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar yurtdışından redmi Note 9s aldım ve IMEI işlemi için mi hesabı açtım ve sim kartımla eşleştirdim. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açmayı aktlf hale getirdim ve mi kilit açma durumunu onayladım. Bu işlemler sonunda cihazın kaydolduğu ve 8 gün sonra IMEI atılabileceği söylendi.
Şimdi sorum 1
Ben sim kart etkinleştirmesi yaptığım için numaramı başka operatöre tasidigimda sim kart seri no değişecegi için sorun yaşar mıyım?
Sorum 2
Bu mi hesap kurulumu ve yaptığım işlemlerde wifi değil mobil veri kullanılması gerektiği söylenildi. Mobil veri üstünden yaptım hepsini ama IMEI kaydına kadar mobil veri kullanmak zorunda mıyım yoksam şimdi ben wifi kullanabilir miyim?
Şimdi sorum 1
Ben sim kart etkinleştirmesi yaptığım için numaramı başka operatöre tasidigimda sim kart seri no değişecegi için sorun yaşar mıyım?
Sorum 2
Bu mi hesap kurulumu ve yaptığım işlemlerde wifi değil mobil veri kullanılması gerektiği söylenildi. Mobil veri üstünden yaptım hepsini ama IMEI kaydına kadar mobil veri kullanmak zorunda mıyım yoksam şimdi ben wifi kullanabilir miyim?