Yardım Redmi Note 9S Temalar Uygulaması çok pil yiyor

cngz1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
Mi Band 4
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

Yeni aldığım Note 9S telefonum var, Miui 12 yüklü içerisinde ve pil kullanımı kısmına baktığımda %20 küsür olarak temalar uygulaması görünüyor fakat herhangi bir tema vs bile yüklemedim. Kendi teması aynı şekilde duruyor ve bu kullanım çok yüksek. Ekran bile %6 civarında kullanıyor.Bunun çözümünü bilen var mı?

Arka planda kısıtlamayı düşündüm fakat o menüdeki listede temalar yok. Hem sistem uygulamalarına hem diğer uygulamalara baktığımda göremiyorum. Otomatik başlatma şu an kapalı.

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Uygulama verilerini temizleyip uygulamaya hiç girmeyin. Bazen mi uygulamalarında oluyor detayına bakınva "video açık" tarzında arka plan çalışması gösteriyor sebebi yabancı forumlarda da baktım bulamadım. Android 10 gibi gözüküyor şimdilik.

Oyla:

cngz1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
Mi Band 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim fakat bir şey değişmedi. Detaya bakınca %32 pil yemiş Temalar. 2 gündür hiç uygulamaya girmemiş olmama rağmen gece uyurken bile her saatte 40mah pil kullanmış görünüyor. Ne yapmam lazım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

soyut01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
redmi
Cihazım
redmi not 9s
Konular
0
Merhabalar,

Yeni aldığım Note 9S telefonum var, Miui 12 yüklü içerisinde ve pil kullanımı kısmına baktığımda %20 küsür olarak temalar uygulaması görünüyor fakat herhangi bir tema vs bile yüklemedim. Kendi teması aynı şekilde duruyor ve bu kullanım çok yüksek. Ekran bile %6 civarında kullanıyor.Bunun çözümünü bilen var mı?

Arka planda kısıtlamayı düşündüm fakat o menüdeki listede temalar yok. Hem sistem uygulamalarına hem diğer uygulamalara baktığımda göremiyorum. Otomatik başlatma şu an kapalı.
Redmi Note 9S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mrb ben 04.11.2020 vatandan aldıgım xiaomia redmi not 9s telefon aldım açtm guncelledikten sonra miui 12 oldu sonra mavi teması gitti yerine dunya teması geldi.ben telefondaki MAVİ TEMA bulamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
Oyla:

cngz1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
Mi Band 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunumu hala düzeltemedim. Verileri temizle ve uygulama güncellemelerini kaldırıyorum ve hiç girmiyorum fakat hala problem devam ediyor. Her gün %10-15 şarjı temalar uygulaması yiyor.

Oyla:
Üst Alt