Yardım Redmi Note 9S Takılma Problemleri

katabolizma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.02 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bazen telefon geç tepki veriyor. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Telefonu rahatlatacak ayarlar önerir misiniz? Bir de RAM kullanımı nasıl düşer?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonu rahatlatacak bi ayar öneremem ama seni rahatlatacak bi önerim var elindeki redmi cihazdan kurtul. Redmi cihazlar ucuz olduğunu dandik olduğunu iliklerinize kadar hissettiriyor yazılıma önem verilmiyor 2019 da redmi note 6 pro almistim 1 sene custom rom kullanarak geçti 1 sene pixel rom kullanarak 1-2 ay önce hintli bi geliştirici Android 10 Miui 12.6 rom cikardida oh be dedim demek istediğim kurtulun bu cihazdan redmi markasının yanından geçmeyin cihaz mi bizi kullanıyo biz mi cihazı belli değil ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor malesef.

Oyla:

katabolizma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naim
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
Öğrenci
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu rahatlatacak bi ayar öneremem ama seni rahatlatacak bi önerim var elindeki redmi cihazdan kurtul. Redmi cihazlar ucuz olduğunu dandik olduğunu iliklerinize kadar hissettiriyor yazılıma önem verilmiyor 2019 da redmi note 6 pro almistim 1 sene custom rom kullanarak geçti 1 sene pixel rom kullanarak 1-2 ay önce hintli bi geliştirici Android 10 Miui 12.6 rom cikardida oh be dedim demek istediğim kurtulun bu cihazdan redmi markasının yanından geçmeyin cihaz mi bizi kullanıyo biz mi cihazı belli değil ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor malesef.
Bu fiyat bandında satıp da gecebilecegim bir telefon bulamadım. Piyasa Redmi doluydu ve bu banddaki Samsunglar tost makinesi gibi tabiri caizse. Büyük ihtimalle 6-7 ay sonra Xiaomi.eu ya geçerek custom romlara başlarım. Ama şimdilik geliştirici ayarları gibi yerlerden rahatlatıcı ayar lazım.

Oyla:

Rakqun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rhmn
Cihazım
Tt175
Konular
0
Bu fiyat bandında satıp da gecebilecegim bir telefon bulamadım. Piyasa Redmi doluydu ve bu banddaki Samsunglar tost makinesi gibi tabiri caizse. Büyük ihtimalle 6-7 ay sonra Xiaomi.eu ya geçerek custom romlara başlarım. Ama şimdilik geliştirici ayarları gibi yerlerden rahatlatıcı ayar lazım.
Geliştirici seçeneklerinden animasyonları o.5 yap ve otomatik başlatmadan uygulamaları kapat sosyal medya uygulamaları kalsın sadece

Oyla:
Üst Alt