Yardım redmi note 9s system dosyası 62gb

canaytekin07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
redmi note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
yeni sıfırlanan telefon system dosyası 62 gb. telefonun kendisi 64gb. bu yüzden hiçbirşey yükleyemiyorum. telefon hakkında da depolamaya baktığımda 21gb kullanılıyor yazıyor. detaylı bakında 62gb system dosysında . nasıl normale getireceğim

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
yeni sıfırlanan telefon system dosyası 62 gb. telefonun kendisi 64gb. bu yüzden hiçbirşey yükleyemiyorum. telefon hakkında da depolamaya baktığımda 21gb kullanılıyor yazıyor. detaylı bakında 62gb system dosysında . nasıl normale getireceğim
SS Atar misiniz hatayı tam anlamamiz için

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Hocam hiç bir cihaz tam kapasiteyi vermez buna hafıza kartı usb bellek hard disk vs dahil.
Belleğin boyutuna göre %8 ila%10 kadar hafızayı göstermez.
Siz ona tamam ama hafızanın yarışı nerede dersiniz buda sistemin yediği bellektir.
Örneğin 32 gb hafızalı bir cihaza format attınız diyelim 23 gb boş olan gösteriyor görünmeyen hafızaya sistem kurulu olduğu için o şekilde görünür

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam hiç bir cihaz tam kapasiteyi vermez buna hafıza kartı usb bellek hard disk vs dahil.
Belleğin boyutuna göre %8 ila%10 kadar hafızayı göstermez.
Siz ona tamam ama hafızanın yarışı nerede dersiniz buda sistemin yediği bellektir.
Örneğin 32 gb hafızalı bir cihaza format attınız diyelim 23 gb boş olan gösteriyor görünmeyen hafızaya sistem kurulu olduğu için o şekilde görünür
Hocam arkadaş onu dememiş 64 GB telde format olmasına rağmen 62 GB yer kaplıyor demiş benim anladığım kadarıyla

Oyla:
Üst Alt