Yardım Redmi Note 9S Sms gelmeme sorunu

sevketkoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevko
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar,

Son iki gündür sms gelmiyor telefonuma. Hattım faturasız türk telekom. Yapı kredi, denizbank, fastpay ve 9333 gibi servislerden hiçbir türlü sms gelmiyor. Sadece normal şahıslardan geliyor. Ancak şöyle bişey keşfettim. Bankaya girişte anında geliyor sms biliyosunuz ama ben 3-4 dk bekliyorum gelmiyor, arkadaşıma sms at diyorum o sms atınca bütün mesajlar tek tek düşüyor. Bu hep böyle. Nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok sinir bozucu.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhabalar arkadaşlar,

Son iki gündür sms gelmiyor telefonuma. Hattım faturasız türk telekom. Yapı kredi, denizbank, fastpay ve 9333 gibi servislerden hiçbir türlü sms gelmiyor. Sadece normal şahıslardan geliyor. Ancak şöyle bişey keşfettim. Bankaya girişte anında geliyor sms biliyosunuz ama ben 3-4 dk bekliyorum gelmiyor, arkadaşıma sms at diyorum o sms atınca bütün mesajlar tek tek düşüyor. Bu hep böyle. Nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Çok sinir bozucu.
Hocam bir de dener misin? Varsayılan SMS uygulaması olarak bunu seçin. Veya kullandığınız SMS uygulamasının depolama alanını komple silin.

Oyla:

sevketkoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevko
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir de dener misin? Varsayılan SMS uygulaması olarak bunu seçin. Veya kullandığınız SMS uygulamasının depolama alanını komple silin.
Aynı hocam bisey degismedi. Teşekkürler.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Oyla:

sevketkoca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevko
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisini denediniz hocam? Uygulamanın depolama alanını mı sildiniz yoksa bahsettiğim uygulamayı mı yükleyip denediniz?
İkisinide yaptım hocam. Sonuç olarak ilk önce normal fabrika ayarlarına döndüm. Sonra arkasından hard reset yaptım düzeldi. Teşekkürler destegin için.

Oyla:
Üst Alt