Yardım Redmi note 9s qcn yükleme sonrası açılıp anında kendini recovery moda atıyor?

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
curtana_global_images_V12.0.6.0.QJWMIXM_20210419.0000.00_10.0_global_c7dea975c1
Telefon Modeli
redmi note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 9s telefona sahibim. Telefona imei atmak için öncelikle bootloader kilidi açtım twrp yükledim bir sorun yoktu. Daha sonra qcn yedeği alıp efs sıfırladım. qcn yi düzenleyip telefona geri yükledim. Sorun bu noktadan sonra başladı. Telefonum açıldı. miui yazısı falan geçti bir anlığına kurulum ekranı açıldı daha sonra siyah ekranda yükleniyor simgesine bekleyen dönen daire çıktı. Daha sonra ise kapanıp kendı kendine recovery ekranında açıldı. daha sonraki wipe işlemi yaptım. Bu sefer miui ekranında kaldı hep. Ben de flash tool ile global rom yükledim. Rom yüklenirken bir sorun olmadı ama yine de aynı durumda. ilk başta kurulum ekranı açıldı 1 saniyeliğine. sonra siyah ekran yükleniyor işareti çıktı. kapandı recovery modunda açıldı. Sorunun neden kaynaklandığını da anlamadım işlemler sırasında bir sorun olmamıştı. Sorunu çözmek için bir fikri olan vardır umarım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Redmi note 9s telefona sahibim. Telefona imei atmak için öncelikle bootloader kilidi açtım twrp yükledim bir sorun yoktu. Daha sonra qcn yedeği alıp efs sıfırladım. qcn yi düzenleyip telefona geri yükledim. Sorun bu noktadan sonra başladı. Telefonum açıldı. miui yazısı falan geçti bir anlığına kurulum ekranı açıldı daha sonra siyah ekranda yükleniyor simgesine bekleyen dönen daire çıktı. Daha sonra ise kapanıp kendı kendine recovery ekranında açıldı. daha sonraki wipe işlemi yaptım. Bu sefer miui ekranında kaldı hep. Ben de flash tool ile global rom yükledim. Rom yüklenirken bir sorun olmadı ama yine de aynı durumda. ilk başta kurulum ekranı açıldı 1 saniyeliğine. sonra siyah ekran yükleniyor işareti çıktı. kapandı recovery modunda açıldı. Sorunun neden kaynaklandığını da anlamadım işlemler sırasında bir sorun olmamıştı. Sorunu çözmek için bir fikri olan vardır umarım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hocam düzenlediğiniz qcn sim 2 üzerine mi
Eğer efs sildikten sonra editleyip yüklemeye çalıştığınız qcn dosyası yalnızca sim1 veya 2 sim için ise bunu yapar

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

Oyla:

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam iki simi de düzenlemiştim. Şuan elimde orjinal qcn dosyası da yok düzenlenmiş hali var sadece. Nasıl düzeltebilirim ki bunu?

Oyla:

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
hocam tekrar unlock edip efs sıfırlayıp telefonu açtım. Fakat elimdeki qcn dosyasında iki sim de düzenlenmiş halde. Sim 1 için orjinal imei numarasını yazsam tekrar sim ikiyi düzenlenmiş olarak yüklesem telefona sorun oluşur mu?

Oyla:

cancanbongo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi 4
Konular
3
eren hocam hallettim çok teşekkür ederim sizlere. tekrar twrp yükleyip efs sıfırlayınca açıldı telefon. Elimde orjinal qcn dosyası varmış. o da dosyada sadece sim ikiyi düzenleyip qcn yi yükledim. problem kalmadı. Belki aynı sorunu yaşayan olur.

Oyla:

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
eren hocam hallettim çok teşekkür ederim sizlere. tekrar twrp yükleyip efs sıfırlayınca açıldı telefon. Elimde orjinal qcn dosyası varmış. o da dosyada sadece sim ikiyi düzenleyip qcn yi yükledim. problem kalmadı. Belki aynı sorunu yaşayan olur.
Hocam bu tür işlemlerde muhakkak orjinal olarak kenara bi yere yedek almak lazım ve bu yedeğin nerde olduğunu unutmamak lazım :)
Bu arada anladığım kadarıyla dediğim şekilde bir durum mu yaşadınız?

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

Oyla:

korkusuzmaraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
2
Konu sahibine ne kadar teşekkür etsem az. Sayesinde telefonu düzelttim. Aşağıdaki üç linkte konu açtım ve de yazdım ama eğer burayı görseydim hiç gerek de kalmayacacakmış.

Oyla:
Üst Alt